CLOENDA DEL 150 ANIVERSARI DEL COR DE MARIA

L’escola Cor de Maria està preparant la cloenda dels 150 è aniversari de la seva fundació a Sant Feliu de Guíxols, que s’ha vingut celebrant al llarg d’aquest curs acadèmic. Tots els actes de commemoració que s’han realitzat han estat oberts als ciutadans i ja s’anuncien els de cloenda en els quals es convida a tothom a la participació mitjançant el contingut de la següent nota de la direcció del centre:

“CLOENDA DEL 150È ANIVERSARI DEL C.E. COR DE MARIA :
Durant aquest any acadèmic l’escola Cor de Maria ha celebrat el seu 150 è aniversari amb diferents actes programats. El dia 4 de juny farem la cloenda d’aquesta celebració i desitgem convidar a tots els ciutadans de la nostra estimada població. Activitats de la cloenda:
DIA : Dissabte 4 de juny de 2016
LLOC : C.E. Cor de Maria
ACTIVITATS : 12h : Missa a la Parròquia del Monestir.
De 14h a 17h : Dinar de Germanor, lliurament del premi Sant Fèlix i Taula popular.
17h : Acte Lúdic
MENÚ del dinar: 1r Empedrat de tonyina, 2n Pollastre amb escamarlans, Pastís, aigua, vi i cava.
SI US PLAU, QUI VULGUI PARTICIPAR EN EL DINAR DE GERMANOR HAURÀ DE FER UN ABONAMENT DE 10 EUROS PER PERSONA, A LA SECRETARIA DE L’ESCOLA COR DE MARIA O LA DEL SANT JOSEP ( de 9 a 13h i de 15 a 17h.), ABANS DEL 30 DE MAIG.

US HI ESPEREM!”

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació