I després

60 ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA A SFG

Compartiu aquesta història

L’actual Biblioteca Octavi Viader i Margarit celebrarà el proper 28 de maig el 60è aniversari de l’existència de la Biblioteca Pública a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols i per commemorar aquesta important data es portarà a terme una jornada festiva a la mateixa biblioteca.
L’any 1956 s’inaugurà la primera Biblioteca Pública de la ciutat, gestionada per la Caja de Pensiones para la Vejez y Ahorros (i posteriorment per la Fundació “la Caixa) a la seva antiga ubicació al primer pis de l’oficina d’aquesta entitat bancària a la Rambla Vidal. L’any 2003 es traslladà a l’actual emplaçament al carrer Joan Surís, 28-34, a l’immoble recuperat de l’antic cafè d’en Lorenzo.
Entre els actes previstos per a la celebració hi haurà una trobada amb escriptors locals que tindrà lloc el mateix dissabte 28 de maig a les 13.00 h. Per altra banda, es podrà visitar al vestíbul de l’actual Biblioteca, una exposició que recrea l’antiga biblioteca, amb fotografies de la primera inauguració i on tothom que vulgui es podrà fer fotos en aquest “photocall” bibliotecari. Es mantindrà fins l’11 de juny.

El més llegit

I després