60 ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA A SFG

L’actual Biblioteca Octavi Viader i Margarit celebrarà el proper 28 de maig el 60è aniversari de l’existència de la Biblioteca Pública a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols i per commemorar aquesta important data es portarà a terme una jornada festiva a la mateixa biblioteca.
L’any 1956 s’inaugurà la primera Biblioteca Pública de la ciutat, gestionada per la Caja de Pensiones para la Vejez y Ahorros (i posteriorment per la Fundació “la Caixa) a la seva antiga ubicació al primer pis de l’oficina d’aquesta entitat bancària a la Rambla Vidal. L’any 2003 es traslladà a l’actual emplaçament al carrer Joan Surís, 28-34, a l’immoble recuperat de l’antic cafè d’en Lorenzo.
Entre els actes previstos per a la celebració hi haurà una trobada amb escriptors locals que tindrà lloc el mateix dissabte 28 de maig a les 13.00 h. Per altra banda, es podrà visitar al vestíbul de l’actual Biblioteca, una exposició que recrea l’antiga biblioteca, amb fotografies de la primera inauguració i on tothom que vulgui es podrà fer fotos en aquest “photocall” bibliotecari.  Es mantindrà fins l’11 de juny.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació