I després

CLAPTONE I MISS KITTIN PER TANCAR EL FESTIVAL

Compartiu aquesta història

Una de les novetats importants del Festival de la Porta Ferrada d’aquest 2017 és el l’Electrònic Sunset, que clourà l’edició el dissabte dia 19 d’agost, amb diverses activitats i dos disc joqueis reconeguts arreu del món com a caps de cartell.

Per conèixer detalls d’aquesta nova proposta, la nostra emissora ha contactat amb el seu responsable, Xavier Izquierdo, que declarava: “Nosaltres som una empres de Girona que ens diem Electrona, vam ser coneguts perquè vam fer una festa dins de l’església de Gallingans, del segle XII, en el casc antic de Girona i, precisament, vam portar dos artistes que tindrem aquest estiu a l’Electrònic Sunset i, realment, la gent va quedar molt satisfeta perquè varen assistir a una proposta diferent.

The Project ens va proposar que aportéssim al Porta Ferrada aquesta part de música electrònica que ells no tenien i en tres mesos ho hem muntat el més ràpid que hem pogut, reunint a uns artistes d’alt nivell que creiem que encaixen, per estrenant-nos amb les sessions de Miss Kittin i Claptone, dos artistes molt coneguts dins dels circuits de la música electrònica a nivell mundial.

En Claptone és un artista més nou, que s’identifica per la seva màscara daurada, que aporta una música molt sunset, molt de vespre nit i que actuarà sobre les nou, una hora en què el sol es pon i que estem segurs que lligarà molt bé.

També tindrem a la Miss Kittin, una de les creadores del moviment Electro de l’any 2000, amb més de 25 anys de carrera. És una persona molt reconeguda per la seva dedicació al que ha estat la música electrònica dels últims 20 anys.

Durant el migdia, tindrem la col.laboració dels alumnes de l’Escola Eumes, que actuaran a la platja amb un parell d’altaveus, música més d’ambient de 13h. a 18h. amenitzant el dia. I, per una altra banda, farem un vermut electrònic al Bar Chic, que regenta la Carme, una de les persones que va impulsar fa uns anys el Palm Beach Club.

Després de l’Espai Port, a 100 metres, hi ha la Sala Las Vegas, on hi portarem a l’Oscar Aguilera, un disc joquei mol conegut a nivell nacional, sobretot a les festes joves, ell era resident a les festes del row de la família Arnau, per tant, es tracta d’algú bastant conegut en el circuit.

I també disposarem d’artistes de la zona, comarcals, del Solar Sounds, que tenim dos dels seus Dj’s, dos treballadors de l’escola Eumes, el director i el cap d’estudis que també vindran a actuar”.

Xevier Izquierdo considera que és una oferta molt atractiva, a uns preus molt populars (30 euros), una aposta que espera que tingui una bona resposta i que pugui tenir continuïtat per ampliar les possibilitats del festival.

Trobareu més informació a: www.electronicsunset.com

El més llegit

I després