I després

18 NOTÍCIES + 18 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

IOTS DE GRAN ESLORA FAN ESTADA A LA BADIA
Aquests dies els iots de gran eslora amarrats en el Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols no passen desapercebuts ni pels banyistes ni pels vianants del passeig i de l’escullera per les seves dimensions, una presència que des de fa uns anys sol ser habitual atenent a l’oferta que anuncia el Club Nàutic on s’especifica que “treballa amb la vocació de convertir-se en un punt de referència internacional de grans eslores. El litoral de Sant Feliu de Guíxols, la bona localització del seu port i la vocació de servei del club, l’han encaminat els últims anys a ser amfitrió habitual de vaixells de gran envergadura.
Les nostres instal·lacions ofereixen 16 amarris reservats als vaixells d’entre 20 i 75 metres d’eslora i fins a 10 de màniga”.

 

PREMI DE 200.000 € DE LA O.N.C.E.
L’Organització Nacional de Cecs (O.N.C.E.) va repartir un premi total de 200.000 euros a Sant Feliu de Guíxols, en el sorteig del «Sueldazo» del Cap de Setmana, que es va celebrar el dissabte passat. El Diari de Girona ha informat que el cupó va ser venut per José Bueno Milena, en el seu punt de venda situat a la rambla Antoni Vidal.
Sant Feliu pertany administrativament a l’O.N.C.E. a Girona, que presta serveis a 353 afiliats i compta amb 144 agents venedors dels productes de joc de l’Organització. Enguany, l’O.N.C.E. ja ha repartit més de 15 milions d’euros en premis a Catalunya.

 

VISITES A TRESORS AMAGATS DE SANT FELIU
Aquest dissabte, 12 d’agost: Visites guiades als tresors amagats de Sant Feliu: visita a la Biblioteca del Casino La Constància (dels nois), un recorregut per la història de l’emblemàtic edifici i la seva biblioteca, de finals del s. XIX i XX, conservada de manera excepcional. S’iniciarà a les 19:00 h. tindrà una durada d’uns 75 minuts i el punt de trobada serà davant del mateix edifici per la banda de la Rambla Portalet). L’activitat és gratuïta, no cal fer inscripció prèvia.
En cas de no poder assistir en alguna de les visites programades, es poden concertar sota demanda, gràcies a la col·laboració dels Amics del Museu d’Història. En aquest cas, inscripcions a l’Oficina de Turisme 972 820051.

 

CONCURS PER A LA CONTRACTACIÓ D’UN TÈCNIC A L’AJUNTAMENT
L’Àrea de Recursos Humans de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que es portarà a terme un procés selectiu, mitjançant concurs oposició, per a la contractació d’un/a tècnic/a mig comptabilitat i pressupostos (categoria A2).
Les bases per a la convocatòria estan publicades en el BOP núm. 154 de 1’11 agost de 2017.
També es pot trobar tota la informació a la Seu Electrònica i al Tauler electrònic de la Corporació
El termini de presentació es va obrir el passat 12 d’agost i es tancarà el proper 21 d’agost.

 

ROBE, LINDSAY KEMP I ROSARIO, ATERREN EN EL PORTA FERRADA
Aquest divendres arriba al festival el lider dels Extremoduro, Robe Iniesta, un dels màxims exponents del rock transgressiu espanyol per presentar les cançons seus dos treballs en solitari (Lo que aletea en nuestras cabezas i Destrozares, canciones para el fin de los tiempos), a l’Espai port a les 22:30.
Dissabte, al Teatre-Auditori, amb 79 anys d’edat, el ballarí, mim i coreògraf britànic Lindsay Kemp tornarà a commoure al públic amb l’espectacle Kemp Dances, amb noves creacions i revisions de peces clàssiques al voltant de l’amor, la vida, la mort i la bogeria. Kemp, és l’home que va ensenyar a David Bowie i Kate Bush a teatralitzar els seus espectacles.
Diumenge actuarà Rosario, amb les entrades esgotades, que juntament amb Antonio Orozco, han estat els més sol.licitats. Orozco actuarà dilluns al Guíxols Arena, dimarts a l’Espai Port ho faran Love of Lesbian, dimecres Els amics de les arts + Animals, el divendres Vanesa Martín i tancarà el dia 10 l’Electronic Sunset amb Claptone i MissKittin.
Més informació i compra d’entrades a: http://www.festivalportaferrada.cat

 

LA SETMANA ENTRANT “LES ANXOVETES” ACTUEN A SANT FELIU
El divendres de la setmana entrant, 18 d’agost a les 22:30 h. se celebrarà al pati de l’Escola Municipal de Música, del carrer Capmany (al costat dels jutjats), un concert doble amb una primera part a càrrec del cantautor Sé i la segona amb el grup d’havaneres “Les Anxovetes”, acompanyades pels “seitons”, un grup femení que està triomfant amb les seves cantades actuant en els principals escenaris de Catalunya i que varen intervenir a la passada cantada de Calella, entre altres.
L’entrada, que té un preu de 3 euros i inclou copa de cava de benvinguda i cremat, es poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme, o bé des d’una hora abans en el lloc del concert. És una activitat emmarcada en la 23ena edició de la Mostra de Cançó de Taverna.

 

AMPLIACIÓ DE LES VISITES GUIADES A L’ESPAI CARMEN THYSSEN
L’Espai Carmen Thyssen ha comunicat que, atesa la bona acollida de les visites guiades i les demandes rebudes, han hagut d’ampliar les dates previstes per realitzar aquesta activitat, resultant el següent calendari, horaris i preus:
Visites familiars: dimarts 15 a les 18’15h. dijous 24 a les 18h. dimarts 29 a les 18’15h. Preu: 7,00€ per persona.
Visites convencionals: diumenge 13 a les 11’30h. diumenge 20 a les 11’30h. Preu: 12€ per persona.
Aforament limitat: Cal inscripció prèvia a través de l’Oficina de Turisme: turisme@guixols.cat Teléfon: 972 820 05

 

EL 18 D’AGOST, ALÍCIA CALZADA ACTUA AL VILLAGE
El divendres, 18 d’agost a les 21:00 h. s’obrirà al públic de forma gratuïta el Village de l’Espai Port del Festival de la Porta Ferrada, en l’escenari del qual la cantant i compositora ganxona Alícia Calzada, acompanyada del pianista Nitu Figueras, oferirà un concert en el qual, oferirà les cançons que conformen el seu treball “Homenatjant” interpreta estàndards d’artistes masculins des dels anys 60 fins els 80 (Joan Manuel Serrat, Pablo Milanés, Joaquín Sabina, Josep Maria Bardagí, Lucio Dalla, Alberto Cortez o Lluís Llach, etc.).
És la penúltima ocasió, pels que no hagin assistit a algun dels concerts de la 55ena edició del Festival de la Porta Ferrada, d’assistir a aquest espai relaxant, acollidor i exclusiu ja que el dia següent es tancarà l’edició del 2017 amb l’Electrònic Sunset.

 

RECUPERANT EL SERRAT SIMFÒNIC A SANT FELIU
Mentre s’està celebrant la 55ena edició del Festival de la Porta Ferrada, a través del YouTube es pot recuperar un bocí del Serrat Simfònic que Joan Manuel Serrat va oferir a l’Espai Port de Sant Feliu el 17 de juliol de 2009 on, entre altres convidades, hi va actuar Noa i que fou retransmès pel Canal33.
Podreu gaudir de quatre cançons del que fou un gran concert amb peces com “Cançó de matinada”, “Es caprichoso el azar”, “Pare” i “Mediterráneo” accedint a la següent adreça: https://www.youtube.com/watch?v=OTPA5Rc0rKc

 

TROBEN EL CADÀVER D’UNA TORTUGA DE GRANS DIMENSIONS
L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols, publicava dimarts a les xarxes socials que havien rescatat el cadàver d’una tortuga de grans dimensions a la cala Romaguer, un punt de difícil accés, després que un banyista realitzés una trucada i hi fessin acte de presència membres de Protecció Civil i Agents Rurals que, plegats es varen adreçar al lloc amb una embarcació, la varen transportar fins el port, on els Agents Rurals se’n varen fer càrrec.

 

COL.LECTA DE SANG A SANT FELIU
Aquest cap de setmana s’està portant a terme a Sant Feliu, una col.lecta de sang que s’ha iniciat aquest divendres ,11 d’agost, des de les 17:00 h. fins les 21:00 h. al Centre Cívic Vilartagues i demà dissabte, 12 d’agost, es farà a la residència Sant Feliu de Guíxols Gent Gran, des de les 10:00 h. fins les 14:00 h i des de les 16:30 h. fins les 20:30 h.
En aquestes dates es demana encara més col.laboració per poder atendre les demandes ja que, segons CatSatut, calen 1.000 donacions diàries per tal que tothom que ho necessita en pugui disposar en intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, transplantaments i accidents.

 

INFORMACIÓ DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA-ANC
Guíxols per la Independència-ANC ha informat que aquest diumenge 13 d’agost, de 10h a 14h, tindran una parada a la Rambla Vidal, cantonada amb el carrer Major.
També que atenen en el seu local els dimarts al matí i dimecres a la tarda i que fins l’onze de setembre també hi seran els divendres de 18 a 20h.
A la parada i al local es poden adquirir samarreta per l’11S i el bitllet de bus pel qual només disposen de places pels dos darrers busos, amb sortida a les 13h.
També recorden que segueixen omplint els balcons amb el domàs del SÍ i que també es pot passar a buscar, al temps que subratllen que “Cal que en aquests moments tots tinguem molt clar que hem d’unir forces, no podem fallar. És a les nostres mans el triomf en aquesta recta final cap el referèndum”.

 

FINS EL 15 D’AGOST EXPO DE RAFEL PI I CROS A LA CAMBRA
Des del dia 2 d’agost es pot contemplar a sala d’exposicions de la Cambra de Comerç de Sant Feliu “L’aventura de la història, de Rafael Pi i Cros, que es pot visitar des de les 18 a les 22 h.
Es tracta de l’obra del pintor autodidacte, nascut el 1912, que ambientava les seves obres amb un realisme extraordinari i tractava una gran varietat de temes i formats, des de les grans campanyes militars i batalles fins a temes bíblics, marines amb grans vaixells, etc. Va pintar temes èpics sobre grans formats i al mateix temps, va pintar situacions tan mundanes com exòtiques en les seves miniatures.

 

CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Divendres: 11 agost, 20:00 h. : Cicle Concerts al Terrat amb ANDER PRIBIZCHUK (Igualada, cantant dels Pribiz, pop d’arrels)
– Dissabte: 12 d’agost : FLUXUS (St Feliu, rock)
– Dijous: 17 agost : ANGELA INGLIS (Vancouver, Canadà, folk/americana)
– Divendres: 18 agost : HOWLIN’ DOGS (Girona, blues psicodèlic)
– Dissabte: 19 d’agost : FREEDOM SOUL (Girona, Soul / Funk / Pop / Bossa / Rock / Reggae).

 

PROGRAMACIÓ DE SARDANES A SANT FELIU
Aquest divendres a les 22:15 h. sardanes amb la Cobla Baix Empordà a la pista de bàsquet del passeig, zona del quiosc Beach Club, amb el següent programa: “La plaça d’Anna Breva” (Josep Cassú), “Ses Planetes” (Amadeu Cuadrado), “Una sardana” (Josep Ma Tarridas), “Sis de set” (Enric Ortí), “Aigua Xelida” (Ricard Viladesau) i “Repuntejant” (Josep Ma Boix).
Propers actes: 18 d’agost: Cobla Iluro (Pista basquet) 25 d’agost: Cobla Vila de la Jonquera (Pista basquet) 1 setembre: Cobla Bisbal Jove (Passeig del Mar)
Organitza: Agrupació Amics de la Sardana. Patrocina: Ajuntament de la Ciutat.

 

DISSABTE, PARTIT AMISTÓS DEL VILARTAGUES C.F.
Aquest dissabte, 12 d’agost a les 19:00 h. se celebrarà al Camp Municipal de Vilartagues un partit amistós de pretemporada que enforntarà al s equips de Tercera Catalana: Vilartagues C.F. i el Celrà.
Altres partits de pretemporada seran els següents, durant el mes d’agost a Sant Feliu: el 16 amb el Gironès Sàbat, el 20 amb el Figueres juvenil, el 22 amb el Bisbalenc, el 26 amb el fornells i el 27 en el triangular en el qual també hi participaran l’A.D. Guíxols i l’Escola de futbol Sant Feliu.

 

ES PREPARA LA TRAVESSIA NEDANT DE SANT FELIU
Està programada per la propera setmana (20 d’agost) la Travessia de Sant Feliu organitzada pel Club Aquàtic Xaloc amb les següents proves de natació:
A.- Travessia Sant Feliu, 1.100 m. Sortida de Port Salvi, hora 10,30 h. arribada a la platja de Sant Feliu. Preu: Fins 11 d’agost : 12,00 € , a partir 12 d’agost : 15,00 €.
B.- Travessia de l’Espigó: Sortida i arribada platja de Sant Feliu, un cop finalitzada la travessia Sant Feliu +- 12,30 h. Preu : Fins 11 d’agost : 6,00 € , a partir 12 d’agost : 8,00 € . Organitza : Club aquàtic Xaloc.
Inscripcions, pag web : www.clubaquaticxaloc.com Correu electrònic : info@clubaquaticxaloc.com

 

CLASSIFICACIONS I FOTOS DE LA MILLA POPULAR DE SFG
Entre les activitats de Festa Major sempre s’hi celebra una cita esportiva que s’ha convertit en un dels grans clàssics esportius de Sant Feliu de Guíxols com és La Milla Popular, una cursa que transcorre pel Passeig del Mar, en la qual hi competeixen corredors i corredores de diverses categories mentre, a banda i banda del recorregut es poden seguir les evolucions dels esportistes que hi participen.
En acabar els més destacats reben l’aplaudiment del públic en el pòdium, on reben els premis en funció de la seva classificació que podeu consultar accedint-hi a través del següent enllaç, així com les fotografies de l’acte.
Resultats: https://www.dropbox.com/sh/72emcqje5fkekif/AAAkJ4PLGUjj7dlfESlf7Rk8a?dl=0
Imatges: https://www.dropbox.com/sh/hv3c43ljdx6xdaw/AAA2Hj9tLObWDaHEALi9i3ioa?dl=0

 

El més llegit

I després