I després

CIU PRESENTA LA LLISTA A SFG

Compartiu aquesta història

El conseller de Territori i Sostenibilitat i membre de la Direcció Nacional de CDC, Santi Vila, va ser l’encarregat de presentar, ahir al vespre, la candidatura de CiU a Sant Feliu de Guíxols, encapçalada per Joan Alfons Albó. L’acte, que va aplegar prop de tres-centes persones, també hi va ser present Joan Català, president de Convergència al Baix Empordà.
L’alcaldable, Joan Alfons Albó, va presentar l’equip que l’acompanyarà i va posar en valor “l’esperit renovador que conforma la candidatura amb moltes incorporacions noves de sensibilitats diverses”. A més, Joan Alfons Albó, va dibuixar les línies generals del programa de CiU, posant de manifest la voluntat de continuar treballant amb els projectes endegats durant aquest mandat, “per tal de fer de Sant Feliu un lloc on es pugui treballar i viure bé”.
Entre d’altres va projectes va destacar “la planificació urbanística com a eina de dinamització de la ciutat –projecte del Port i de l’aparcament del Passeig-, la millora dels serveis educatius amb el convenciment que la formació és el millor llegat per les noves generacions –construcció nou institut-, el recolzament al teixit associatiu com a eina de promoció de la ciutat –Trailwalker-, i l’aposta ferma pel turisme de tot l’any com a motor econòmic de la ciutat –exposicions Thyssen i Estació Nàutica-“, són alguns dels exemples que va comentar.
Durant la seva intervenció, el conseller Santi Vila, va destacar la gran tasca feta pel govern en l’impuls del Pla de Barris amb la inauguració de la plaça i els safarejos del Puig, i en el projecte de remodelació del Port per tal de convertir-lo en una zona comercial que ajudi a dinamitzar la ciutat. Així mateix va remarcar “la importància de confiar en el cap de llista i actual alcalde, Joan Alfons Albó”, doncs “són moments convulsos i ens calen persones honestes i amb vocació de servei en els ajuntaments per tal de liderar la regeneració a les ciutats i en el país”.

Llista electoral municipals 2015 CiU Sant Feliu de Guíxols

1 Joan Alfons Albó

2 Dolor Ligero

3 Tomàs Pla

4 Magda Lupiànez

5 Emili Vilert

6 Francesc Cardenas

7 Carme Quero

8 Joaquim Clarà

9 Marian Bretones

10 Marc Franquesa

11 Joan Lluís Brusi

12 Mercè Santiago

13 Santi Farré

14 Montse Gomez

15 Alfred Pinyol

16 Luis Vàzquez

17 Mireia Estragués

18 Jose Meneses

19 Mireia Plaja

20 Encarna Mas

21 Victor Pascual

Suplent 1 Antonio Artacho

-Cliqueu sobre la foto per ampliar

 

CIU FALDILLA

El més llegit

I després