I després

VILARTAGUES I ESCOLA JA VAN PLEGATS

Compartiu aquesta història

Ja s’avançava fa uns mesos que en la Temporada 2014-2015, el Vilartagues CF i l’ EF Sant Feliu passaven a treballar plegats, tant esportiva com socialment per tal de que les dues entitats es veiessin afavorides. D’aquesta manera les instal.lacions (magatzems, sales, oficines….), les tasques administratives i la part esportiva s’integraven dintre d’una mateixa estructura, tot i mantenir cada entitat la seva independencia (massa social, pressupost…).
El passat 27 de març la junta directiva del Vilartagues CF va convocar als seus socis a una Assemblea on dintre dels punts de l’ordre del dia hi havia el relleu a la junta directiva. D’aquesta reunió va sortir una nova Junta i el president sortint, Antonio Escobar, va passar el relleu del Vilartagues a Jordi Cambronero, president també de l’Escola de Futbol, així com bona part de la junta escolar s’afegien direcció del club.
Com a primeres tasques al Vilartagues els nous directius tenen com a objectius principals a nivell social ampliar el número de socis, a nivell econòmic ampliar els ingessos mitjançant esponsorització, tornejos i campionats i, a nivell esportiu, treballar des d’aquest mateix instant per la planificació de la temporada vinent. En aquest darrer punt es vol que l’equip esdevingui la sortida natural per aquells jugadors de l’Escola que vulguin seguir practicant futbol, que no ho pugin fer en categories superiors i que ho puguin fer-ho a casa.
Cal destacar també que un altre dels objectius es que s’aconsegueixi un acord total al futbol ganxó, on des de la independència dels tres clubs de la ciutat, aquests siguin capaços de treballar junts i d’aconseguir que tots ells arribin com més lluny millor amb el capital humà que pot aportar la ciutat.
A la imatge es pot veure la presentació del Vilartagues CF d’aquesta temporada amb part de la nova junta directiva del club ja present a l’acte.

El més llegit

I després