I després

NOTA GUÍXOLS DES DEL CARRER

Compartiu aquesta història

La candidatura de “Guíxols des del carrer”(GdC) es va presentar en públic a la Casa Irla de Sant Feliu. Anna Granolleras, alma de “Mames Braves” va explicar perquè a una persona independent com ella l’havia convençuda donar aquest pas endavant: la forma de treballar oberta a tothom i el desig de portar la participació de la ciutadania a la vida política.
Jordi Lloveras, empleat de Correus i cap de llista, tampoc prové de cap partit polític i mai s’havia plantejat presentar-se a unes eleccions però va dir que en els moments que corren calia obeïr la consigna de Fuster: “la política os la fas o te la fan” i creure fermament en les paraules de l’escriptor uruguaià Eduardo Galeano: “Molts homes petits, en llocs petits, fent coses petites…poden canviar el món”. Les preguntes del públic li van fer explicar, malgrat que no volia entrar en el programa, encara per polir, que una de les mesures que preveu la candidatura es retallar algunes percepcions dels regidors que suposen més de 100 mil euros l’any per poder-los dedicar a un fons d’emergència social. “El nostre programa posa en primer lloc a les persones i evidentment ha de defensar amb prioritat les famílies més desfavorides” També va dir que GdC vol obrir els contactes directes de la ciutadania amb el govern de la ciutat, barri a barri i descentralitzar els plens municipals per acostar la tasca política a les persones.
La candidatura té el suport de l’assemblea SFG-Vall d’Aro del Procés Constituent, de Iniciativa per Catalunya Verds, i d’Esquerra Unida i Alternativa, que han sumat els seus esforços a la plataforma integrada en gran part per persones independents. Marc Vidal, diputat a Parlament de Catalunya per ICV-EUiA prometre tot el suport de la coalició a GdC i va destacar la prioritat de la lluita contra la corrupció, raó principal del desprestigi de la política.

Llista completa candidatura

1.- Jordi Lloveras Avellí

2.- Julià Castelló Janó

3.- Laura Agüera Riera

4.- Maria Angels Comas Catarineu

5.- Salvador Sánchez Ardid

6.- Anna Granolleras Castelló

7.-Neus Merlos

8.- Maria Teresa Dalmau Benet

9.- Manel Muñiz Custardoy

10.-Pere Ortega González

11.- Rosa Mallorquí Gruart

12.- Maria Sabaté Grau

13.- Trevor Skinner

14.-Joana Valls Andreu

15.-Manel Marzo Martinez

16.-Lluïsa Salas

17.-Carme Fraile Deulofeu

18.- Laura Marín Muñoz

19.- Manuel Agüera

  1. – Jesús Fernández Bort

21.- Pere Pujol Passarrius

Reserves:

Amalia Castelló Janó, Ángel Jiménez, Guillermo Cabello ,Virginia Carranza, María del Carmen Capilla.

Cliqueu a la foto per ampliar

GDC FALDILLA

 

El més llegit

I després