I després

CiU i PSC de Sant Feliu signaran i presentaran el pacte aquesta tarda de divendres

Compartiu aquesta història

Avui, divendres, a les 16.30 de la tarda, segurament a la Sala Albertí del Monestir de Sant Feliu, s’escenificarà el pacte de govern al qual han arribat Convergència i Unió(CiU) i el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) les darreres hores.

Joan Alfons Albó i Pere Albó rubricaran l’acord de formar una nova majoria al consistori després de produir-se un empat tècnic entre aquestes dues formacions i Tots per Sant Feliu (TSF), que passarà a l’oposició després del Ple de Constitució, que se celebrarà aquest dissabte a les 12 del migdia al Saló de Sessions de la casa consistorial.

Suposem que també es lliurarà una nota esbossant els projectes, coincidències programàtiques, els motius i les condicions i els principals càrrecs d’aquesta cohabitació a l’espera de la redacció del cartipàs que s’ha d’aprovar a final de mes i on es concretaran les delegacions que l’alcalde deriva cap als –de moment- 12 regidors a l’espera de la hipotètica adhesió d’alguns dels tres grups unipersonals.

Els encarregats de protocol, així com els tècnics de Secretaria, estan ultimant els preparatius per tal de poder enquibir el màxim de persones assegudes i, a més, es posarà una televisió pels que quedin fora de la sala per poder fer el seguiment que s’espera tingui un funcionament normal malgrat que en les darreres hores creixen els rumors de que pot haver-hi alguna estratègia en les votacions.

Ja s’ha fet la distribució dels nous regidors a la sala que estarà presidida per la Mesa d’Edat complementada pel Secretari i la Secretària accidental a més de la Interventora que exposarà al nou consistori l’estat de les finances a dia d’avui a la corporació.

Recordem que uns minuts abans de les 12 del migdia, des de Ràdio Sant Feliu, oferirem el reportatge previ, l’acte de constitució, les intervencions i els discursos a més de les entrevistes a les noves autoritats de la institució i a diversos convidats a l’acte..

El més llegit

I després