I després

Esport 3 es podrà veure perfectament a partir del 15 de juliol a SFG anuncia Motas

Compartiu aquesta història

Després de moltes protestes ciutadanes, de moviment d’antenes a la recerca del senyal dels repetidors de Rocacorba i Masnou, de queixes d’usuaris i Ajuntament a la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, de maldecaps amb els instal·ladors i de perdre’s un munt d’esdeveniments esportius de Catalunya, els guixolencs disposaran, en un mes, d’un repetidor del senyal del canal de TDT, Esport 3, en el centre del Puig Gros, de Sant Feliu, que donarà cobertura a tot el municipi.

Així ho anunciava Carles Motas, aquest dijous, en el seu Facebook, després que l’empresa Abertis Telecom, que gestiona aquests centres, el tingui previst en el seu programa de treball per al 15 de juliol.

Fins ara, TV3 recomanava que es consultés un web (www.catalunyaconnecta.cat ) on es reprodueix el plànol de totes les poblacions i on es marca per zones cap a quin repetidor s’han d’encarar les antenes per poder comptar amb el senyal més òptim. Això no ho acabava de solucionar i provocava la impotència dels instal·ladors que culpaven a TV3 i viceversa.

Amb aquesta instal·lació quedarà solucionat el problema definitivament ja que la cobertura serà perfecte tant per Sant Feliu com per altres zones de la nostra àrea.

El nou Esport 3, que va començar a emetre el 18 d’octubre de 2010 en obert a través de la TDT a Catalunya, està especialitzat en esports aconseguint importants índex d’audiència que, segurament, augmentaran a partir de la implantació d’aquests repetidors arreu del territori.

 

El més llegit

I després