Les activitats dels indignats acampats al passeig del Mar de Sant Feliu han decidit que es concentraran els caps de setmana, tot organitzant concerts, xerrades i performances.

Diuen textualment en una nota que han fet arribar als mitjans de comunicació que
”amb nous aires acabats de venir de l’última reunió de campaments de pobles i barris a Barcelona, els indignats ganxons van decidir, en l’assemblea del passat diumenge 4 de juny, concentrar les activitats als caps de setmana, així com modificar les comissions perquè siguin més productives.

S’ha creat una nova comissió de convivència, que s’encarregarà de dinamitzar el campament i també la relació entre les altres comissions. La comissió de difusió, a més de la comunicació via Facebook (acampadaguíxols sfg), Twitter (@acampadaguixols) i bloc (http://acampadaguixols.wordpress.com), també començarà a fer xerrades amb associacions de la ciutat i difusió als barris, inspirant-se en Barcelona, on ja s’han començat a fer assemblees als barris de diferents districtes.

Aquest divendres, després de sopar, començarem les activitats amb un videofòrum sobre les acampades i l’actualitat política. Dissabte, coincidint amb la constitució de l’Ajuntament, es farà una cassolada al migdia i s’entregarà el document de mínims elaborat per l’Acampadaguíxols. També, dissabte mateix, està programat un concert a la tarda, de 18 a 22 h, al passeig del Mar. Finalment, diumenge hi haurà una xerrada sobre La crisi de la societat del benestar i el model local de Serveis Socials a les 12 h.

A dia d’avui l’Acampadaguíxols ha recollit més de 1.300 signatures de suport a la indignació popular que pateix el país”.