I després

Els indignats faran coincidir una cassolada amb el Ple de Constitució de l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

Les activitats dels indignats acampats al passeig del Mar de Sant Feliu han decidit que es concentraran els caps de setmana, tot organitzant concerts, xerrades i performances.

Diuen textualment en una nota que han fet arribar als mitjans de comunicació que
”amb nous aires acabats de venir de l’última reunió de campaments de pobles i barris a Barcelona, els indignats ganxons van decidir, en l’assemblea del passat diumenge 4 de juny, concentrar les activitats als caps de setmana, així com modificar les comissions perquè siguin més productives.

S’ha creat una nova comissió de convivència, que s’encarregarà de dinamitzar el campament i també la relació entre les altres comissions. La comissió de difusió, a més de la comunicació via Facebook (acampadaguíxols sfg), Twitter (@acampadaguixols) i bloc (http://acampadaguixols.wordpress.com), també començarà a fer xerrades amb associacions de la ciutat i difusió als barris, inspirant-se en Barcelona, on ja s’han començat a fer assemblees als barris de diferents districtes.

Aquest divendres, després de sopar, començarem les activitats amb un videofòrum sobre les acampades i l’actualitat política. Dissabte, coincidint amb la constitució de l’Ajuntament, es farà una cassolada al migdia i s’entregarà el document de mínims elaborat per l’Acampadaguíxols. També, dissabte mateix, està programat un concert a la tarda, de 18 a 22 h, al passeig del Mar. Finalment, diumenge hi haurà una xerrada sobre La crisi de la societat del benestar i el model local de Serveis Socials a les 12 h.

A dia d’avui l’Acampadaguíxols ha recollit més de 1.300 signatures de suport a la indignació popular que pateix el país”.

El més llegit

I després