I després

Concert del Festival de Música de S’Agaró

Compartiu aquesta història

Cinquè concert del 17è Festival Internacional de Música de S’Agaró, segons informen des del web ciutada.platjadaro.com, aquest dissabte 9 d’agost (20 h) a l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança hi actua l’Orquestra de Cambra Johann Strauss, amb la pianista Lee Yun-Jeong com a solista, sota la direcció de Horst Sohm, tot oferint la proposta Els més cèlebres valsos i danses de Viena, amb obres de Mozart i Strauss (21 euros anticipada – 24 euros taquilla). Gràcies a la qualitat dels seus intèrprets i a la seva programació, el festival s’ha consolidat com una de les principals propostes d’estiu en música de cambra de les comarques de Girona i d’arreu del país, donant continuïtat a l’històric i més antic festival de la Costa Brava, el de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge.
El festival és una iniciativa de l’Associació Cultural Pau Casals amb el patrocini de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona, i de diversos mitjans de comunicació i empreses privades. Enguany presenta un calendari d’actuacions que s’estén fins a la tardor amb la voluntat d’oferir programació artística en un època en que la majoria de festivals ja han finalitzat. Les actuacions són sempre dissabte o diumenge a les 20 h (excepte els concerts d’octubre, 19 h).
La venda anticipada de localitats a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro (de dilluns a divendres 9-14 h), i a taquilla una hora abans del concert. Es poden adquirir abonaments per a quatre concerts a escollir. També hi ha ofertes 2×1 amb el Club del Subscriptor de El Punt/Avui, i els socis del Club TR3SC i del Setmanari Empordà poden gaudir de de descomptes. Després de cada concert, s’ofereix un bufet a l’Hotel S’Agaró (18 euros, tiquets a taquilla). Propers concerts: diumenge 17 d’agost: De Mozart a Gershwin, dissabte 13 de setembre: Quintets amb piano de Mozart i Beethoven, i dissabte 4 d’octubre: Veus apassionades, àries i duos d’òpera.

El més llegit

I després