I després

CANÇONS DE MAR AL FAR DE L’ESCULLERA

Compartiu aquesta història

 

Aquest dissabte a les 10 de la nit i en el marc de la XX Mostra de Cançó de Taverna de Sant Feliu de Guíxols, es torna a celebrar l’espectacle “Cançons de Mar al Far de l’Escullera” que en aquesta edició comptarà amb el cantautor Sé i el grup Llops de Mar.
Amb accés gratuït i la convidada als assistents a un cremat elaborat pels operaris de la Brigada Municipal d’Obres, aquesta cantada té un encant especial pel lloc emblemàtic on se celebra, amb el far integrat a l’escenari, amb la vista del Sant Feliu de nit, l’esplendor de la badia, Sant Elm i la Punta de garbí al fons i el pas de les barques que venen i van per la bocana del port.
Tot plegat amb una banda sonora singular com són les cançons d’en Sé sempre impregnades dels personatges, locals i paisatges guixolencs per on transcorren les seves trames i amb la participació d’un dels grups més veterans del panorama de l’havanera com són els Llops de Mar liderats pel carismàtic Llibori.
L’espectacle es dividirà en dues parts (Sé i Llops de Mar) i a la mitja part se servirà el cremat que ofereix l’Ajuntament a tots els assistents. El final de festa, amb tots plegats a l’escenari i la participació del públic, permetrà tornar a entonar el Vell pescador, La bella Lola i El meu avi.

ES RECUPERA LA GRAN CANTADA
l’Ajuntament de Sant Feliu ha decidit fer un esforç amb motiu de la vintena edició de la mostra i convidarà a tots els guixolencs i visitants a l’Espai Port (recinte del port on s’hi celebra el Festival de la Porta Ferrada) on s’hi celebrarà la Gran Cantada que es va suprimir per qüestions pressupostàries fa uns anys on hi participaran els grups: La Taverna, La Vella Lola, el cantautor Sé i Llops de Mar. L’accés serà gratuït.

El més llegit

I després