ALUMNES DE PRIMÀRIA PLANTEN ARBRES

GASETILLA ARBRESDivendres, 28 de març, 200 nois i noies de les escoles de primària de Sant Feliu van plantar 24 arbres de diferents espècies a la ronda de Ponent, per la banda de l’Ardenya. Els van acompanyar professors, regidor Joaquim Clarà, tècnics municipals i de les dues concessionàries de jardineria: Moix i Tramuntana. Hi van participar els CEIP Gaziel, Ardenya, Baldiri Reixach, Estació i les escoles cor de Maria i Sant Josep.

VISITA D’ALUMNES DE BOURG DE PEAGE

GASETILLA BOURGUna trentena d’alumnes del Collège de l’Europe Jean Monnet de la ciutat francesa de Bourg de Péage, agermanada amb Sant Feliu de Guíxols, van estar del 24 al 29 de març a la nostra ciutat per participar en un intercanvi que se celebra des del 1995 coordinat per l’IES Sant Elm. Foren acollits en cases particulars d’alumnes guixolencs i varen fer visites guiades pel centre de la ciutat, l’entorn natural, el camí de ronda, el museu de la Joguina, així com excursions a Figueres, Girona i Barcelona. Han complementat la visita amb caiac, tennis i pàdel. La setmana del 6 a l’onze d’abril els alumnes guixolencs faran a la inversa, aniran a Bourg de Péage, on faran diferents activitats al centre d’aquella població, faran una sortida a Lyon, visitaran les coves de Choranche, una excursió al Vercors, el castell de Tournon i la fàbrica de “la pogne”.

PRESENTACIÓ DEL BACALLÀ & PEIXOPALO

GASETILLA PEIXOEls restaurants participants en la campanya gastronòmica del bacallà i el peixopalo de Sant Feliu de Guíxols van presentar uns tastets de la seva oferta culinària el dissabte, 29 de març, a la plaça del Mercat, acompanyats del regidor de Turisme Juanjo García i altres membres del consistori guixolenc. Van oferir les seves creacions a un preu popular de tapa, un euro, junt amb un euro per beguda. La campanya va del 29 de març al 13 d’abril i hi participen 28 establiments ganxons.

PRESENTACIÓ DE MUNDIALET (MIC)

GASETILLA MIC El Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean International Cup arribarà a la 14a edició mantenint el fort component internacional de la competició. Més de 200 equips procedents de 35 països participaran aquest any al torneig que se celebrarà del 15 al 20 d’abril a la Costa Brava i una de les seus serà Sant Feliu de Guíxols a més de poblacions. Com Lloret de Mar, Tossa de Mar, Palamós, Santa Coloma de Farners, Hostalric, Cassà de la Selva, Platja d’Aro, Sils, Mont-ras, Santa Cristina d’Aro, Begur, Torroella de Montgrí-L’Estartit, L’Escala, Llagostera, Calonge, La Bisbal d’Empordà, Palafrugell i Vidreres. Seran 19 seus i 24 terrenys de joc. A la presentació hi van participar els jugadors Pedro Rodríguez, del FC Barcelona, i Sergio García, del RCD Espanyol.

NOVES CISTELLES A LA PISTA DE BÀSQUET

GASETILLA BASQUETDes de fa uns dies que es pot veure a la pista de bàsquet dels Jardins Juli Garreta que hi ha novetats pel que fa a lescistelles. Les dues que hi havia s’han enretirat i se n’han col·locat quatre a les bandes per tal de comptar amb dues petites pistes amb més cistelles per tal que més persones puguin practicar al mateix temps. Les noves cistelles son desmuntables i les que hi havia es tornaran a col·locar en esdeveniments puntuals. Ara s’està buscant finançament per pintar les ratlles dels tres camps de joc que resulten d’aquesta millora per tal que s’hi puguin disputar partits.