I després

AJUTS A EMPRENEDORS I APARCAMENT

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha anunciat que vol donar el màxim de facilitats a tots aquelles emprenedors que tinguin interès en començar un negoci al barri del Puig i Eixample de Llevant. A través del Pla de Barris, instrument que utilitza el consistori per canalitzar aquest interès, la regidora responsable, Dolors Ligero, va declarar que es pretén que tot aquest nucli recuperi dinamisme empresarial, hi aflorin nous comerços i s’hi promoguin noves oportunitats que aportin prosperitat econòmica a la ciutat.
Més de 50 emprenedors ja han demanat informació sobre les ajudes i incentius que hi ha a l’abast.
Recordem que els emprenedors que apostin per ubicar-se en aquest barri poden rebre ajuts pel 50% de la inversió, fins a un màxim de 20.000 euros per local i que van dirigides tant a comerços ja existents com als de nova creació.
Quant als ja existents, es pot optar a ajudes que contribueixin a la millora i modernització. I pel que fa als nous emprenedors, a més dels ajuts abans esmentats, podent optar a una subvenció addicional de fins a 125 euros mensuals.
També cal recordar que es va signar un conveni amb el Banc Sabadell per garantir que els emprenedors puguin obtenir crèdit per als seus projectes empresarials.
Per tal de portar el projecte endavant es va reservar una partida global de 200.000 euros que, en cas d’excés de demanda, es podria ampliar i s’anima als nous empresaris i als propietaris de locals buits, que es posin en contacte amb l’Oficina del Pla de Barris (Casa Albertí, carrer de la Penitència, 10, telèfon 972 32 70 19) per tal de contemplar quina és la millor solució de futur.
Com anunciavem fa uns dies, s’ederrocaran vells edificis a la zona de la futura plaça del Sol i se’n busquen de nous en tot l’àmbit per tal d’habilitar-nos com a aparcaments. La foto que il.lustra aquesta notícia mostra els enderrocs dels números 37 i 39 del carrer del sol, a tocar de l’antic magatzem de Subirós.

El més llegit

I després