I després

CICLE DE MÚSICA A LA CAPELLA DE L’HOSPITAL

Compartiu aquesta història

Darrerament l’antic edifici de l’hospital és un centre d’activitats diverses que es va consolidant malgrat que hi cal una restauració integral. De tota manera, alguns dels seus espais ja tenen uns usos continuats com ara la capella.
I en aquest espai s’hi celebrarà, des del dissabte 24 d’agost i els tres caps de setmana següents, el cicle Música a la Capella que, per encàrrec del regidor del Museu i l’Arxiu, Pau Casals, ha organitzat el músic Pedro Burruezo que, precisament, s’encarregarà d’obrir el cicle amb la Nit Medieval acompanyat de NurCamerata.
El dissabte, 31 d’agost s’oferirà la Nit Flamenca amb el bailaor local Miguel Donaire i Diego Mendoza.
El dissabte, 7 de setembre, es comptarà amb la presència del destacat guitarrista gironí Josep Manzano en La Nit de la Guitarra Clàssica.
I la Nit Sönica de música experimental, programada pel divendres, 13 de setembre, anirà a càrrec del teclista Xavi Lloses i de l’artistamultidisciplinar Àlex Pallí.
Segons Burruezo, l’acústica de la capella de l’hospital és magnifica per al tipus d’instruments que s’utilitzaran en el cicle i, tot i que s’ha comptat amb poc temps, per iniciar aquest projecte els convidats al programa ofereixen varietat i qualitat.
Tots els concerts començaran a les 10 de la nit, el preu de l’entrada serà de 8 euros, es podran reservar amb antelació a l’Oficina de Turisme i els dies de concert a la taquilla que s’habilitarà al propi antic hospital, on es comptarà amb una capacitat per a més de 100 persones.

El més llegit

I després