I després

Cicle de conferències a la Cambra de Comerç

Compartiu aquesta història

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols i ESIC Business & Marketing School han tancat un acord per organitzar conjuntament el cicle de conferències “Pla de reactivació comercial a l’empresa”, que s’oferirà en quatre sessions a partir del mes de novembre a la seu de la Cambra de Sant Feliu de Guíxols.

Aquesta proposta formativa, pretén ser punt de trobada i reflexió per a posar a disposició del assistents els coneixements i experiència d’ESIC de cara a potenciar i impulsar l’activitat comercial als seus negocis i empreses. Les sessions estan pensades per afavorir la participació dels assistents.

El programa s’adreça al teixit empresarial de la demarcació, empresaris, gerents i directius encarregats de dissenyar i implementar les estratègies de comercialització de les seves empreses.

La primera sessió, d’una hora i mitja de durada, tindrà lloc el proper 9 de novembre a partir de les 9,00 h. Es titula “Com motivar i liderar persones en temps de crisi” i anirà a càrrec de Pedro Calvo, conseller d’Ipsen i màster en organització i recursos humans i PDA per l’IESE.

La segona sessió es portarà a terme el 30 de novembre, sota el títol “Com dirigir equips comercials”. En aquesta ocasió el ponent serà Santiago Albarracín, màster en direcció de màrqueting per ESADE i responsable comercial i de desenvolupament de partners de Cofidis Hispania.

La tercera sessió s’ha programat pel 14 de desembre. Es titula “Com enfocar el pla d’internacionalització de l’empresa” i tindrà com a ponent a Jesús Oliver, consultor formador d’ESIC Business & Marketing School i actualment director de màrqueting de Casio España.

La quarta i última sessió es portarà a terme l’11 de gener sota el títol “Com dissenyar i implementar un pla de reactivació comercial a l’empresa”. El ponent serà Francesc de la Torre, director de projectes de l’àrea d’empresa i consultor formador d’ESIC Business & Marketing School.

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ofereix condicions especials a les empreses associades i també a les persones interessades en participar a tot el cicle. Per a més informació 972.32.08.84 o al web www.cambrastfeliu.com

 

 

El més llegit

I després