I després

Chucho Valdés, el multipremiat dels “Grammy Llatí” en exclusiva a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Després de guanyar recentment el seu sisè grammy junt amb el seu pare Bebo amb “Juntos para siempre” Chucho Valdes presentarà a Catalunya el seu nou disc “Chucho’s Steps” títol que fa referència al clàssic de Coltrane “Giant Steps”. L’artista trepitjarà l’escenari de l’Espai Port de Sant Feliu aquest dimecres 11 d’agost a 2/4 d’11 de la nit.
Aquest nou disc suposa, segons ell, “l’inici d’una nova era, en què estic trencant els esquemes del que he fet abans amb la finalitat de renovar-me”.
L’album és el resultat de la fusió de la música cubana, africana i el jazz amb un concepte diferent. Per aquesta aventura Chucho ha creat una nova banda anomenada the Afro Cuban Messengers formada per talents de la nova generació de músics cubans.
El nou disc, que segons el propi artista és el seu millor disc instrumental que ha fet, té un seguit de perles com New Orleáns , on es fa un homenatge a la família Marsalis recreant un ambient dixie a la manera cubana. Zawinul Mambo tribut al genial creador i teclista de Weather Report, Joe Zawinul, Yansá dedicat a la deïtat afro-cubana Oyá, essent l’única peça on s’inclouen cants yorubas… o el tema que dóna títol al disc una mirada bromista a Coltrane en un tema que és una veritable prova de foc pels musics del Afro Cuban Messengers que l’acompanyen en aquesta gira mundial que començà el desembre passat a l’Habana.

Piano
Chucho Valdés
Veu
Mayra Caridad Valdés
Baix
Lázaro Rivero Alarcón

Bateria
Juan Carlos Rojas Castro
Percussió
Yaroldy Abreu Robles
Bata i veu
Dreiser Durruthy Bombalé
Saxo tenor
Carlos Manuel Miyares Hernandez
Trompeta
Reinaldo Melián Alvarez

Entrades: 45€ / 35€ / 25€

Les entrades del 48è Festival de la Porta Ferrada es posen a la venda a través del sistema Tel·Entrada (Per telèfon 902 10 12 12 o internet www.telentrada.com). També es posen a la venda les entrades a taquilla (ubicada als Baixos de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, en horari de dilluns a dissabte, de 18 a 21h). Telèfon taquilla del Festival 972 32 56 88 (de dilluns a dissabte de 18 a 21h). A la taquilla és l’únic lloc on s’apliquen els descomptes per a col·lectius especials.

El més llegit

I després