I després

Mariza, la gran dama del fado en concert a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Presentació nou disc a Catalunya
Gira Terra
Espai Port
La nova reina del fado oferirà el seu únic concert a Catalunya aquest dimarts 10 d’agost al Festival de la Porta Ferrada. Després de brillar espectacularment amb Miguel Poveda a la passada gala realitzada a Madrid en motiu del 25 aniversari de la entrada de Portugal i Espanya a la comunitat europea, arriba a Sant Feliu per presentar el seu disc Terra.

“El fado és la música dels sentiments de la vida, de l’ésser humà, i és el que jo canto”, explica Mariza, considerada la gran dama d’aquest gènere musical, barreja d’influències portugueses, africanes i brasileres.
Mariza, nascuda a Moçambic l’any 1973 però afincada des de molt Jove a Lisboa és considerada la successora de la gran diva del fado Amalia Rodrigues, i amb el seu disc Terra produït per Javier Limón, Mariza introdueix diferents ritmes del món als seus temes.
Les intenses gires internacionals de la cantant han anat omplint el seu equipatge musical de nous sons que incorpora amb tota naturalitat al seu repertori. La seva elegància escènica i el seu torrent de veu amb una amplia gama de registres fan dels seus concerts una experiència única i irrepetible.

Veu
Mariza
Guitarra portuguesa
Angelo Freire
Guitarra clàssica
Diogo Clemente
Baix
Marino Freitas
Bateria i percussió
Vicki Marques
Piano i trompeta
Simon James

Entrades: 45€ / 35€ / 25€

Les entrades del 48è Festival de la Porta Ferrada es posen a la venda a través del sistema Tel·Entrada (Per telèfon 902 10 12 12 o internet www.telentrada.com). També es posen a la venda les entrades a taquilla (ubicada als Baixos de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, en horari de dilluns a dissabte, de 18 a 21h). Telèfon taquilla del Festival 972 32 56 88 (de dilluns a dissabte de 18 a 21h). A la taquilla és l’únic lloc on s’apliquen els descomptes per a col·lectius especials.

El més llegit

I després