I després

CELEBRACIÓ DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA

Compartiu aquesta història

La setmana passada representants de Guíxols per la Independència varen assistir a diverses concentracions sota el lema “Volem Govern”. En una nota enviada als mitjans apunten que “afortunadament els nostres governants han estat a l’altura, una vegada més, en aquesta gran hora històrica, arribant a un acord per investir President i formar Govern per tirar endavant el mandat democràtic sorgit del 27S”.
Per celebrar que ja hi havia acord, “la família de Guíxols per la Independència ens vàrem reunir, el dissabte passat, en el nostre local de les Galeries Sant Joan i vam compartir aquest moment d’alegria vibrant d’esperances”.
L’entitat considera que s’ha fet “un altre gran pas de gegant. L’enhorabona a Carles Puigdemont, 130è President de la Generalitat de Catalunya. Seguim el nostre camí, per aquest motiu, des de l’ANC animem el nou govern a impulsar i desplegar la Declaració aprovada pel Parlament el passat 9 de novembre i ens comprometen a donar-hi tot el suport des de la societat civil. ‪Junts ho farem possible #‎EndavantRepública! I parafrasejant el nostre President en el debat d’investidura: “Visca Catalunya, lliure!”.

El més llegit

I després