I després

UN NADAL EN FAMÍLIA AL MUSEU D’HISTÒRIA

Compartiu aquesta història

Un centenar de persones han gaudit de l’activitat familiar “Vine a jugar a la sala d’exploració” que el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols ha ofert durant les vacances de Nadal, concretament els dies 4, 7 i 8 de gener de 2016.
Les famílies van poder jugar i experimentar a la “Sala d’Exploració”, ubicada a la planta 4 del Monestir. Una zona infantil que permet aprofundir en aspectes relacionats amb la salut i el cos humà i que s’ha dissenyat com a extensió de l’exposició “Curar-se en salut”.
L’activitat, oferia a les famílies un espai de joc lliure, amb diferents àmbits: l’espai de lectura, amb llibres didàctics sobre temàtiques relacionades amb les ciències de la salut; l’espai de joc, amb jocs didàctics relacionats amb les ciències de la salut i figures anatòmiques del cos humà; el joc “Com som per dins?”, que consta de figures humanes a mida real amb peces imantades dels òrgans i ossos de l’esquelet; i per últim, l’espai “Juguem a metges?”, la recreació d’una consulta de metge on es pot jugar i aprendre què hem de fer en alguns casos d’emergència i davant problemes de salut banals (constipats, ferides, cremades, etc.) A banda d’aquest espai de joc lliure, també s’oferien tallers manipulatius dinamitzats per un educador, concretament un de relacionat amb la medicina tradicional, on es podia elaborar el remei anomenat “Curacops” i dos més sobre el funcionament del cos humà: el sistema digestiu i les dents.
La Sala d’Exploració és un espai obert al visitant del Museu, que pot gaudir d’aquest àmbit de forma gratuïta amb l’entrada general.

El més llegit

I després