I després

Castell-Platja d’Aro crea un ens de suport a rodatges

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro s’ha adherit a la Catalunya Film Commission (CFC) de la Generalitat, que promou entre el sector audiovisual els rodatges a tot el país i l’estímul a la indústria cinematogràfica i als serveis que se’n deriven. Segons informa el diari El Punt Avui, l’ens català coordina una xarxa d’unes 200 oficines d’atenció al rodatge per facilitar les filmacions als seus municipis, i Castell-Platja d’Aro ha engegat el seu propi servei per atendre les peticions de produccions audiovisuals (films, sèries, programes, videoclips i anuncis) o fotogràfiques.
L’oficina oferirà suport als professionals del sector assessorant-los en la recerca de localitzacions, informant-los sobre les condicions de filmació i en la gestió de permisos i altres necessitats logístiques.
Castell-Platja d’Aro té una llarga tradició de vincle amb el món del cinema, des de Pandora i l’holandès errant (amb James Mason i Ava Gardner), Mister Arkadin (d’Orson Welles) o De sobte, l’últim estiu (amb Elizabeth Taylor, Montgomery Clift i Katharine Hepburn), fins a Mar adentro (2004) o The promise (2015), amb Christian Bale.

El més llegit

I després