I després

11 NOTÍCIES + 11 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

REPRESENTANT GANXÓ AL “FIRST DATES” DE CUATRO TV
First Dates és un dels programes d’èxit a Cuatro TV, el presenta Carlos Sobera, aconsegueix una quota de pantalla del 7’8% (1.459.000 espectadors), consisteix en realitzar unes suposades cites a cegues i s’emet de diumenge a dijous entre les 21:30 h. i les 22: 30 h.
La notícia, a nivell domèstic, és que hi tenim representant ganxó, Angel Lozano, que va anar a Madrid el 29 de març a enregistrar una cita, de la qual no desvetllarem el desenllaç, però si que esperem veure’l una nit d’aquestes en una de les seves noves aventures que en les darreres setmanes l’han portat a ser finalista del certamen Dama y Caballero Girona 2016, compaginat amb la presentació d’un llibre de poesia, de figurar en anuncis publicitaris o de participar en una pel·lícula de Bollywood. No para.

500 FIRST DATES

 

GUIA DE LA CAMPANYA DEL GANXOTAPES PER A VISITANTS
La campanya del Ganxotapes s’ha consolidat a la ciutat com un actiu gastronòmic de qualitat impulsat per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, que compta amb el suport, i la creativitat de 44 establiments que ofereixen des de les tapes tradicionals fins a les més sofisticades, creant una interessant ruta amb la novetat de l’ampliació de l’oferta per a infants.
S’ha creat una guia informativa per tal que els visitants coneguin tant els establiments com l’oferta i la ruta dels bars i restaurants que hi col·laboren: GANXOTAPES VORA EL MAR

500 GXT

 

L’OPOSICIÓ VOL CLÀUSULES SOCIALS GARANTIDES ALS CONTRACTES PÚBLICS
Els grups municipals Guíxols des del Carrer-Entesa, MES-Moviment d’Esquerres i CUP-Poble Actiu, tots tres a l’oposició, han elaborat conjuntament un document que, sota el nom de “Protocol per a la inclusió de clàusules socials a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols”, vol incentivar la introducció d’aspectes socials, ètics i mediambientals en els contractes que faci l’Ajuntament: NOTA DE PREMSA

500 moció

 

NOTA DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ SOBRE L’ACTUACIÓ EN EL PORT
El grup municipal de Convergència i Unió ha distribuït una nota de premsa en la qual subratlla les gestions que es varen fer en el seu dia amb la conselleria de Territori per a l’actuació que s’està portant en el port i es remunten a l’anunci de l’actuació que va fer el conseller de Territori, Santi Vila el dia que s’inaugurava el restaurant Sa Marinada a l’edifici de l’antic Club Nàutic: NOTA DE CIU

500 PORT_

 

ELIMINANT ESCULLS ARRAN DE LA BARANA DE MAR
Un any més la brigada municipal d’obres està procedint a l’eliminació dels esculls que poden provocar ensopegades als vianants que passegen arran de la barana de mar.
El moviment dels panots empesos per la pressió de les arrels dels pins, mouen els panots i apareixen irregularitats en les arestes de les juntes que se suavitzen amb aquestes actuacions anivellant les juntes i en alguns casos tallant les arrels que generen aquests moviments de les peces.

500 VORERA

 

SEGONA ACCIÓ DE NETEJA INTESIVA LA SETMANA ENTRANT
Per segona vegada, el proper dijous dia 5 de maig l’Ajuntament, junt amb l’empresa concessionària de la neteja, Cespa, anuncien que faran una neteja de xoc, intensiva, a la zona del C/ Corunya i voltants.
A la primera edició (vegeu imatge) es va fer al carrer de Rufo. Aquesta campanya porta per títol “Els dijous fem dissabte”, i es concentren esforços en una zona concreta per fer una neteja intensiva, amb nombrosos efectius i materials. Després d’aquesta, quedaran encara quatre neteges més, els mesos de juny, octubre, novembre i desembre.

500 NETEJA

 

GUIÓ DEL PROGRAMA DE CREU ROJA SOBRE ELS VOLUNTARIS
Quarta entrega dels guions que conformen el contingut del microespai de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro a Ràdio Sant Feliu els dissabtes a les 9:30 h. a càrrec de Marta Costa i que en aquesta ocasió tracta sobre els voluntaris, motor indiscutible de l’entitat, que podem trobar en tots els esdeveniments i en les accions quotidianes dels municipis de la subcomarca de la Vall d’Aro: CREU ROJA VOLUNTARIS

500 CROJA

 

EXPOSICIÓ RECOMANADA AL PATI DE L’AJUNTAMENT
Fins el 13 de maig es pot visitar al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, una interessant exposició col.lectiva de l’Agrupació fotogràfica i Cinematogràfica:
Es mostren els treballs d’integrants d’aquesta associació que ha complert cinquanta anys d’existència, amb diverses temàtiques que conviden a contemplar els detalls que contenen les fotografies de diversos autors. L’horari de l’exposició és de dilluns a divendres de 10:00 h. a 14:00h.

500 AFIC

 

INSCRIPCIONS PER A LA PEREGRINACIÓ A LOURDES
La delegació a Sant Feliu de Guíxols de la Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes ha informat que ja s’han obert les inscripcions, fins el 21 de maig, per a la 51a Peregrinació de l’Esperança a Lourdes amb malats i discapacitats, presidida pel Bisbe Jordi Pardo, del 22 al 26 de juny. Delegada a Sant Feliu, Ma Pilar Sala, telèfon: 647 71 58 90.

500 LOURDES

 

AVUI, DIJOUS, CONCERT DE SWAGGER AL CHEERS
Avui,dijous, 28 d’abril a les 21:30 hores nou concert en un dels escenaris que acull actuacions de qualitat, a càrrec de la formació Swagger al Cheers Bar & Bistro de la plaça del Mercat, una banda que sap oferir totes les essències del blues autèntic, amb un interessant repertori en el qual no hi falta l’apartat participatiu de la parròquia que assisteix als seus concerts.

500 CHEERS_

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
issabte, 30 d’abril
Camp de Futbol “Josep Suñer”
11,00h. E.F. Sant Feliu – Prebenjamí C – Calonge
16,00h Futbol empreses La pansa- Torderenc

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h. Benjamí D- Monells
10,00h. Prebenjamí A – Cristinenc
11,00h. Prebenjamí B – Pals
11,00h. Aleví B – Base Empordanet
12,30 h. Cadet A – Cassà

Pavelló Municipal “La Corxera”
Twirling Final Autonómica
De 8,45 a 14,00 h. i de 15,00 a 21,00 h.

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
Club Básquet Sant Feliu
16,00 h. Senior Femení – Torroella
17,30 h. Cadet Masculí A – Sant Narcís

Diumenge, 1 de maig
Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00h AD Guíxols A- Bisbalenc

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00h. Infantil A – FE Palamós
12,45h. Benjamí B – Bisbalenc
12,45h. Aleví B- Camprodon
16,00h. Femení – Llerona
18,15h. Juvenil B – Baix Ter

Pavelló Municipal “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu
Twirling Final Autonòmica
De 8,45 a 14,00 h. i de 15,00 a 21,00 h.

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
10,00 h. Junior Masculí A – Farners
12,00 h. Senior Masculí – Farners

500 TWIRLING

 

 

El més llegit

I després