I després

ELS DOS JOVES FUGITIUS TORNEN A CASA

Compartiu aquesta història

Després de la fugida durant gairebé 9 dies els dos menors de Sant Feliu han tornat a casa i les seves famílies poden estar tranquil·les després del neguit viscut per la decisió dels joves de marxar del municipi, tot i que els testimonis que es varen creuar amb ells a Palamós, Sant Celoni, Barcelona i Palafrugell, els havien vist en bones condicions.
Malgrat que la col·laboració ciutadana ha estat molt bona, cada cop que se’ls localitzava s’escapolien de nou i és per això que la seva aventura s’ha allargat provocant l’angoixa de les famílies que patien en considerar que, per la seva edat, eren vulnerables als perills del carrer.
El diari El Punt Avui dóna detalls del final d’aquesta aventura que varen emprendre arrel d’una decisió equivocada: “Els dos menors de Sant Feliu de Guíxols que estaven sent buscats des del 19 d’abril, després que se n’anessin de casa seva de manera voluntària, han sigut localitzats aquesta setmana, . Un dels nois, en Marwan, té 14 anys i és d’origen marroquí, i el seu amic en Guillem, té 16 i és de nacionalitat espanyola. El primer va ser interceptat dimarts per la policia local de Palamós. Pel que fa al més gran, el seu pare es va adreçar ahir a la comissaria dels Mossos de Palafrugell per comunicar que ja havien trobat el seu fill. Tot fa pensar que els dos adolescents van fugir i que s’estaven amagant perquè es van atemorir en saber que havien sigut identificats com a autors d’un furt en un domicili de Sant Feliu de Guíxols, el qual va tenir lloc el 18 d’abril. Haurien entrat a l’habitatge per una finestra que dóna a la terrassa i de l’interior es van endur una motxilla, un portàtil, joies, dos mòbils i una tauleta. Van ser lliurats als seus tutors legals i seran citats a declarar aviat davant la fiscalia de menors per haver comès, presumptament, el furt”.

El més llegit

I després