I després

Carlos Rivera, Rozalén, Sopa de Cabra i The Tyets amb els Amics de les Arts se sumen al Porta Ferrada

Compartiu aquesta història

Carlos Rivera, Rozalén, Sopa de Cabra i The Tyets amb Els Amics de les Arts son els artistes que se sumen al cartell del Festival de la Porta Ferrada en uns concerts que se celebraran aquest mes d’agost al Guíxols Arena.

Carlos Rivera actuarà el 2 d’agost a les 22.30 hores. El 9 d’agost serà el torn de Rozalén, que proposarà el seu concert a les 10 de la nit; el 26 d’agost ho faran els Sopa de Cabra també a les 10 de la nit i per anar tancant el més d’agost, el dia 27 actuaran The Tyets & Els amics de les Arts a partir de les 8 del vespre.

Josep Saballs, regidor responsable del festival, ens parla d’aquestes noves propostes musicals que arribaran fins a Sant Feliu aquest estiu.

Aquestes actuacions arriben a  Sant Feliu després que s’hagi hagut de cancel·lar el festival ARTS d’Estiu de Pineda de Mar per qüestions relacionades amb les autoritzacions. Les entrades adquirides per aquests concerts seran vàlides per les actuacions a la nostra ciutat. Saballs destaca la importància de la infraestructura del Porta Ferrada al Guíxols Arena per poder encabir-hi actuacions d’aquest abast.

Les entrades ja estan a la venda al web del Porta Ferrada. Altres artistes que formen part del cartell d’aquesta 61a edició són Niña Pastori, Blaumut, Jethro Tull, La Pegatina i Macaco, Fangoria i Nancys Rubias.

El més llegit

I després