I després

Afectacions en algunes zones d’aparcament per la Festa Major

Els espais que veuran modificat el seu funcionament habitual són un sector proper a l'ajuntament o l'aparcament soterrat de la plaça del Mercat

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament informa de diverses afectacions en algunes zones blaves de la zona centre de Sant Feliu degut a la celebració de la Festa Major. Pel que fa a la zona blava del pàrquing dels jardins Juli Garreta estarà prohibit estacionar-hi fins el 8 d’agost a les 3 de la tarda. A l’aparcament de La Xaica, l’estacionament no estarà permès des del 29 de juliol a les 10 de la nit fins el 31 de juliol a les 2 de la tarda.

Pel que fa al sector de l’Ajuntament, les afectacions seran les següents: l’espai comprès entre la rotonda de l’AmuraMi fins davant de l’Òptica de la Peña, no es podrà aparcar entre el 27 de juliol a les 10 de la nit fins el 7 d’agost a les 2 de la tarda.

A la zona del Passeig i l’AmuraMi hi haurà el sector de barraques, que estaran tancades durant el dia. A l’espai que està marcat de color groc, que es troba entre la Rambla i l’Òptica de la Peña, es permet estacionar fins les 4 de la tarda. A partir del dia 31 de juliol i fins el 4 d’agost, a partir de les 2 de la tarda estarà prohibit aparcar-hi.

A la zona entre el Casino i La Rambla, no es podrà aparcar el 3 d’agost entre les 2 de la tarda i les 12 de la nit. Pel que fa al Passeig del Mar, no s’hi podrà estacionar el 4 d’agost entre les 2 de la tarda i fins la mitjanit.

En el referent a les afectacions a l’aparcament soterrat de la Plaça del Mercat, el 31 de juliol hi haurà restricció d’accés a partir de les de les 7 de la tarda fins les 4.30 de la nit. De cara al dimarts 1 d’agost, també hi haurà restriccions d’accés a l’espai des de les 6 de la tarda fins les 4.30 de la matinada.

De cara al dimecres 2 d’agost, les restriccions a l’aparcament soterrat del Mercat seran des de les 18.30 fins les 4.30 de la matinada. Pel que fa al dijous 3 d’agost, seran de les 10 de la nit fins les 4.30 hores, igual que el divendres 4 d’agost. Cal recordar que en totes les afectacions en l’accés a aquest aparcament, les barreres d’entrada estaran aixecades a l’hora indicada per facilitar l’accés només als abonats i propietaris. La barrera de sortida estarà aixecada a partir de la 1 de la matinada i l’endemà a primera hora es baixarà.

El més llegit

I després