DISPUTADA UNA NOVA COMPETICIÓ DINS LA “IV GUÍXOLS CUP”

Una seixantena d’Europa i 420 han participat al segon cap de setmana de la IV Guíxols Cup del Club Nàutic Sant Feliu.
En la categoria Europa, Patrícia Figuerola del Club Nàutic L’Estartit ha pujat a la part alta del podi. La plata ha estat pel seu company de club Oriol Piña i el bronze per Marc Arrufat, del Club Nàutic El Balís.
En 420 el podi ha estat íntegrament pels regatistes del Club Nàutic El Balís, amb Nacho Dávila i Javier Mestre seguits de Sebastian Riquelme i Miquel Pérez. Han tancat el podi els germans Bernat i Eduard Ferrer.

Dissabte s’han pogut disputar tres proves per cadascuna de les categories i diumenge, a causa de la manca de vent, només els 420 han pogut finalitzar una prova.
L’entrega de  premis s’ha portat a terme a la tarda amb la presència del president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres, i del regidor de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Josep Saballs.
La quarta Guíxols Cup es tancarà el 23 i 24 de febrer amb l’entrada a competició dels Optimist.


AQUEST DIUMENGE S’HA CELEBRAT LA “TRAVESSIA NO A LA FRED”

Un total de 150 nedadors s’han inscrit a la Travessia no a la fred, organitzada per l’Aquàtic Club Xaloc, que ha tingut lloc aquest passat diumenge a les 11 del matí a la platja gran de Sant Feliu de Guíxols.
Finalment s’hi han pogut nedar les dues distàncies previstes: la de 1.900 metres, entre la platja i el Freu, i la de 2.600 entre la platja i s’Adolitx.

La temperatura de l’aigua rondava els 13 graus.
Els nedadors han pogut gaudir de servei de guardaroba i bicicletes i de xocolata calenta i pastes després de l’activitat.
Podeu consultar tota la classificació si cliqueu aquí.