I després

CRISTINA VICENS, ALCALDABLE DE “JUNTS PER CATALUNYA-SANT FELIU DE GUÍXOLS” PER LES ELECCIONS MUNICIPALS

Compartiu aquesta història

Cristina Vicens Payet és la candidata a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols per Junts per Catalunya-Sant Feliu de Guíxols per a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Vicens, de 31 anys i llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB, ha estat vinculada a nivell associatiu al Club Tennis Guíxols, als Amics de la Sardana i és membre actiu d’Òmnium Cultural.
En l’àmbit professional és mestra del Cicle Formatiu d’Administració i Finances. Anteriorment havia treballat com a tècnica de desenvolupament local a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

La seva trajectòria política va començar l’any 2011 de la mà de l’exalcalde Joan Alfons Albó, quan va coordinar la campanya de les municipals que els va portar a l’alcaldia.
Va ser coordinadora de la campanya de Junts pel Sí a Sant Feliu per les eleccions al Parlament del 2015 i membre de la llista de Junts per Catalunya a les eleccions al Parlament de l’any 2017.

Per a Vicens, la seva candidatura té la finalitat de “construir un projecte il·lusionant, professional, regenerador i transversal amb l’objectiu de generar confiança a la ciutadania”.

Les seves propostes són una modernització de la ciutat amb criteris de sostenibilitat i apostar per un projecte cultural propi que recuperi el sentiment de pertinença ganxó i sigui complementari a la marca Thyssen com a segell de ciutat cultural. També recuperar l’aposta per l’atenció a les persones com a element prioritari, entre altres iniciatives.

El més llegit

I després