I després

CANVIS CIRCULATORIS A LA ZONA DEL PORTALET

Compartiu aquesta història

Com hem vingut informant les darreres setmanes, les obres d’enderroc dels antics hotels Rex, les Noies, la barberia del portalet i altres finques del carrer Sant Ramon i Sant Roc,, a més de la reforma d’altres com la de l’antic Chic per donar pas al futur Hotel Elke , comportaran importants variacions en la circulació de l’àmbit i caldrà buscar itineraris alternatius.
L’Ajuntament ha dissenyat un plànol dels talls i canvis de direcció que els propers dies seran operatius i dels quals els ciutadans cal que estiguin informats, tal i com s’ha fet a través d’una carta dirigida a tots els veïns de la zona que us detallem a continuació:
En els tall circulatoris previstos de taca que la Rambla del Portalet (en sentit ascendent, cap al carrer de Girona), des de dimarts 17 de novembre amb una durada de 2 mesos.
El carrer Sant Ramon, des de finals de novembre (data exacte a concretar) també restarà tancada durant 2 mesos, malgrat que s’intentarà que aquest carrer pugui estar obert tots els caps de setmana possibles i, finalment, el carrer de Sant Roc restarà tancat durant 14 mesos. Aquests talls provocaran alguns canvis circulatoris, que es mostren en el gràfic que s’adjunta i del qual, les fletxes més primes corresponen al sentit habitual del trànsit i les gruixudes als canvis ocasionats per les obres.
Els ciutadans que desitgin qualsevol mena d’informació personalitzada, es poden adreçar a l’Àrea d’Urbanisme i Obres de l’Ajuntament. També es pot trucar al telèfon 972.32.70.13, o bé a través del correu electrònic: urbanisme@guixols.cat

El més llegit

I després