I després

FORMACIÓ: TALLER DE COMUNICACIÓ LOW COST

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, convida a participar en el curs formatiu: “Taller De comunicació Low Cost”, de 6 hores, dividit en dos dies, 3h cada dia, i el seu contingut està destinat a persones emprenedores i empresàries que podran aprendre totes les eines existents, ja sigui on-line o bé off-line de comunicació i publicitat. El màrqueting i la comunicació són aspectes clau en el desenvolupament d’una idea de negoci. Amb unes bones estratègies és possible aconseguir impactes amb pocs recursos. El model Low Cost és oferir qualitat a un bon preu i s’aplicarà a la comunicació empresarial: com obtenir bons resultats amb molt poca inversió.
Les sessions es portaran a terme a l’aula de formació de Guíxols Desenvolupament (C/ Dels enamorats 65-99, 1r pis) durant dos dies: de les 10 a 13 hores el dilluns 16 de novembre i el dijous 19 de novembre, a càrrec del Sr. Xavier Romo, consultor de l’aula de formació.
Aquesta sessió és gratuïta, les places limitades i es prega confirmació d’assistència al curs abans del divendres, 13 de novembre. Les persones interessades en participar han de realitzar la seva inscripció a la web de Formació en Xarxa de la Diputació de Girona o a l’apartat de formació de la web del SAE.
Per més informació contactar amb l’Àrea de Promoció econòmica i Ocupació al telèfon 972 32 70 33 o via correu electrònic a sae@guixols.cat.

El més llegit

I després