I després

SANCIONS IMMINENTS A INCÍVICS DE SFG

Compartiu aquesta història

L’Equip de Govern de Sant Feliu està a punt de portar a terme diverses accions sancionadores contra els incívics. Es pretén que situacions, com l’eliminació dels contenidors de la placeta Sant Joan, que s’han sostret de nou en nou quan era una millora pels ciutadans, no es converteixi en una constant en altres àmbits pel comportament d’una petita part dels ciutadans que afecten a la majoria.
Una de les accions més protestades pels veïns és la de les femtes de gossos que els propietaris no recullen, que afecta a la imatge i a la salubritat i alguns, a més, no porten lligades les seves mascotes, la qual cosa també està prohibida.
L’alcalde, Carles Motas, anunciava el passat dijous en el programa “Línia amb l’alcalde” de la nostra emissora, que a partir d’aquest dilluns policies locals de paisà tenen l’ordre de sancionar amb 200 euros a totes aquelles persones que no compleixin amb la normativa.
Una altres de les accions previstes, recollint les constants queixes dels veïns, és la de controlar la velocitat en diverses vies del municipi. Motas reconeix que la demanda de ressalts és una constant però que el que s’ha determinat és sancionar als qui superin la velocitat estipulada atès que s’haurien de posar obstacles pràcticament a tot arreu.
I afegia que cal actuar directament contra els conductors que superen els límits i que es faran controls de velocitat mitjançant un vehicle equipat que s’ha sol.licitat, per utilitzar, puntualment, al Servei Català de Trànsit (SCT) que ha respost positivament a la demanda.
Aquestes accions afegides a altres com abocaments, deixalles, destrosses al mobiliari urbà, sorells, etc. són situacions que pateixen la majoria de municipis, que posen campanyes en marxa en un intent de conscienciar als qui no compleixen les normes, com és el cas de l’Ajuntament de Badia del Vallès que va editar en la seva campanya el cartell que reproduïm centrant la culpa en els propietaris i no en les mascotes.

El més llegit

I després