I després

AGENDA D’ACTIVITATS DE SCD’A

Compartiu aquesta història

DIVERSES ACTIVITATS DE SCD’A
Dimecres 11 de novembre s’ha organitzat el Torneig Fifa 2016, de 17h a 2/4 de 21h a la Zona Jove de Santa Cristina d’Aro, al primer pis del Pavelló Municipal d’Esports. És una activitat gratuïta que tindrà com a premi per al guanyador un sopar per a 2 persones al Bar Olympia i per als finalistes un lot de roba esportiva de l’A.E. Matxacuca. Les inscripcions es poden fer fins el 10 de novembre.

Divendres 13 de novembre
la Biblioteca Baldiri Reixach de Santa Cristina d’Aro organitza l’hora del conte, pares i mares de Santa Cristina expliquen contes per a la Igualtat. Serà a la Sala Infantil de la Biblioteca a ¼ de 18h de la tarda.

Dissabte 14 de noviembre a les 21h del vespre l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro presenta “Le Croupier, Esperança Dinamita”. Una de les vedettes més populars i controvertides del Paral•lel barcelonès de final del segle XIX.
Cuplets, foxtrots, passos dobles, charlestons, tangos i havaneres que sonaven en els teatres que esdevingueren postals d’una època. La venda de les entrades anticipades són al preu de 12 euros i 15 euros a la taquilla. Es poden adquirir a: Cafeteria Cal Tete, Can Saleta, Carnisseria Deulofeu i Boutique Romy de Santa Cristina d’Aro
Vídeo promocional

LE CROUPIER
Divendres 20 de noviembre a 2/4 de 18h, a la Zona Jove de Santa Cristina d’Aro, al primer pis del Pavelló Municipal d’Esports, tarda de cuina amb el “I concurs de truita de patates”. L’activitat és gratuïta i les inscripcions es poden fer fins el 19 de noviembre.

El més llegit

I després