I després

En imatges: cantata de l’Escola de Música al Passeig de Rius i Calvet

Alumnes de les escoles municipals de música de Sant Feliu de Guíxols-Castell Platja d’Aro i de Maçanet de la Selva van oferir el diumenge una cantata sota el nom d’Els tres desitjos de Patxot al passeig de Rius i Calvet.

Compartiu aquesta història

Alumnes de les escoles municipals de música de Sant Feliu de Guíxols-Castell Platja d’Aro i de Maçanet de la Selva van oferir el diumenge una cantata sota el nom d’Els tres desitjos de Patxot al passeig de Rius i Calvet. Es tractava d’una representació musical teatralitzada basada en fets i documents reals sobre la vida del científic, astrònom i mecenes Rafael Patxot i Jubert i la seva relació amb altres figures guixolenques com Josep Irla, Gaziel i Juli Garreta.
Aquesta proposta formava part del programa del XVII Congrés d’Arxivística que es va celebrar a la Ciutat entre el 9 i el 12 de maig. El concert significava la cloenda d’un projecte del qual també se n’ha fet un CD que ha estat enregistrat per professors i alumnes de l’Escola de Música en un material musical, didàctic i artístic, vinculat a la Ciutat.
Aquí en podeu veure algunes imatges:El més llegit

I després