Aquest passat dissabte, la secció local de Junts per Catalunya va presentar la seva candidatura a les Eleccions Municipals. Ho va fer en un acte a La Rambla, que va comptar amb l’assistència del President de la Generalitat, Quim Torra, i de la diputada, Gemma Geis.
Un dels candidats de la llista, Toni Carrión, va fer la presentació d’un equip que busca “la regeneració, la formació i la vocació de servei públic”. També va destacar que la llista “està formada pel mateix nombre de dones i homes i que molts dels seus membres són independents amb transversalitat de sensibilitats polítiques”.

A continuació, l’alcaldable de la formació a Sant Feliu, Cristina Vicens, va mostrar el seu compromís amb el President “per fer efectiva la República”. També va fer una exposició del programa d’accions de millora que Junts per Catalunya ha treballat per a la Ciutat, del qual en va destacar la neteja viària i les deixalles, la creació de nous aparcaments, la reforma de la façana marítima, la construcció d’un nou institut, l’ampliació de l’Asil Surís, entre altres.

El President de la Generalitat, Quim Torra, va cloure l’acte afirmant que demana “un doble vot, que és el mateix: un vot per la llibertat i per la república, un vot per Junts per Catalunya de Sant Feliu de Guíxols i un vot per Junts per Catalunya-Lliures Europa”.  El President Carles Puigdemont, que també va participar en la cloenda a través de la projecció d’un vídeo, va donar el seu suport al projecte del partit per a Sant Feliu ja que “encarna l’esperit de l’1 d’octubre”.