Aquest mes de juliol des del Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols s’ha organitzat un Campus Jove en el qual els i les joves de 13 a 17 anys obtindran una visió de la diversitat i tipologia d’activitats lúdiques que es troben en el món del lleure. Se’ls dotarà d’eines i estratègies perquè siguin capaços d’organitzar, realitzar i dur a la pràctica les seves pròpies activitats durant el campus, sota la supervisió de la Dinamitzadora Juvenil.

Treballaran conceptes com l’educació en el lleure i les activitats lúdiques, la importància de la normativa, la prevenció i la seguretat en les activitats, com es preparen i es realitzen les activitats, els tallers i les manualitats com a recursos educatius, les Cançons, els jocs d’interior, d’exterior, esportius, tradicionals i les dinàmiques de grup.

Tot en un entorn completament lúdic, en el qual els i les joves autogestionaran amb l’ajuda de la dinamitzadora activitats ben diverses, entre les quals s’ha programat una sortida a una casa de colònies, activitats aquàtiques, etc.

El campus es realitzarà durant el mes de juliol de dilluns a divendres de 10 a 13 hores. Per a més informació i per fer les inscripcions, cal anar al Punt Jove, a l’edifici de Les Vetlladores, al carrer del Mall, de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

 

NOU PROJECTE DE DINAMITZACIÓ DEL PUNT JOVE DE SFG
El passat dilluns 18 de juny, el Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols va reobrir les seves portes; i en aquest cas es tracta d’un primer pas per a l’inici d’un projecte integral de dinamització juvenil. Es tracta d’un projecte que, de moment, esta planificat pels propers 3 anys i que pretén assolir els objectius previstos al Pla Local de Joventut 2017-2020 de la ciutat.

Durant el que resta del mes de juny es pot trobar la nova dinamitzadora al Punt Jove en horari de 17.00 a 20.00 hores, per poder copsar totes aquelles propostes que els i les joves de la ciutat vulguin proposar, el juliol s’organitzarà el Campus Jove en horari de matins i les tardes iniciarà un treball de camp per seguir recopilant totes les propostes del diferents col·lectius de joves i professionals en l’àmbit de la joventut. El mes d’agost es centrarà en el treball amb les diferents entitats i àrees municipals.

Tot aquest treball desembocarà amb l’obertura regular del Punt Jove a partir del mes de setembre i l’inici dels projectes descrits al Pla Local de Joventut.

El regidor de joventut, Albert Polo, considera que s’obre una nova etapa, el jovent de la ciutat guanya de nou l’espai del Punt Jove com a punt de trobada i activitat. Amb la incorporació de la Marta, dinamitzadora juvenil, s’impulsaran els projectes previstos en el Pla Local de Joventut, resultat de la implicació dels joves ganxons i ganxones.”