I després

Campionat Segona Catalana – Grup I A.D. GUÍXOLS, 1 – C.E. FARNERS, 1 Ni vencen, ni convencen

Quina llàstima que amb una graderia plena de gom a gom, coincidint amb la presentació del futbol guixolenc amb tots els equips de Sant Feliu sortint junts al camp per cinquena temporada seguida, el públic no gaudís de la millor tarda d´un Guíxols que ha perdut frescor i gol.

Compartiu aquesta història

Quina llàstima que amb una graderia plena de gom a gom, coincidint amb la presentació del futbol guixolenc amb tots els equips de Sant Feliu sortint junts al camp per cinquena temporada seguida, el públic no gaudís de la millor tarda d´un Guíxols que ha perdut frescor i gol. Tot i ser l’equip que va gaudir de les millors ocasions per vèncer, novament no ho va poder assolir, i va encadenar la tercera igualada consecutiva.Els de Toni Sánchez es van relaxar massa amb el gol inicial de Brice, deixant la iniciativa al Farners, que ho va aprofitar marcant en l’única ocasió clara que va trenar per esgarrapar un punt després de dues derrotes seguides.

El Guíxols va començar bé, i va buscar de bon inici encarrilar el partit. La primera arribada dels blaugrana la va protagonitzar Sandy xutant per damunt del travesser, i a la següent ja va ser la de l’1 a 0 (6’), quanBrice va engaltar un tret des de la frontal superant Blanquera. Incomprensiblement, el Guíxols va semblar que ja tenia la feina feta, i arran del gol tota la iniciativa i el control del partit va ser pels de La Selva. Tot i això, la circulació de pilota era en zones inofensives i sense posar en perill la porteria de Bayona, en una primera meitat molt ensopida.Només al minut 40, amb un xut de Sandy massa creuat sol davant del porter rival que va sortir a fora, va ser l’única arribada perillosa dels de Toni Sánchez.

A l’inici del segon període, Callicó va acabar una bona jugada col·lectiva per la banda dreta, però el seu tret el rebutjà la cama d’un jugador visitant quan agafava porteria. Els minuts anaven passant i tot seguia igual, però amb un Farners que començava a donar una mica més de sensació de perill. Els blaugrana, molt imprecisos i espessos, es defensaven bé però no existien en atac i l’esfèrica no els hi durava res. Bayona va intervenir per primera vegada en el minut 75, en un xut llunyà sense perill.Només tres minuts més tard, els forasters van estar a punt de marcar-se a pròpia porta en una pilota penjada a l’àrea, però la pilota va sortir fregant el pal. Als 79 va passar el que tothom tenia por que passés, i és que tal i com va passar amb el Porqueres, en la única ocasió clara que van tenir els rivals va arribar la igualada.La dificultat de mantenir tants minuts un avantatge tant curt al marcador anant corrent al darrera de la pilota, amb el cansament addicional que això suposa, els passà factura, quedant totalment desapareguts i estant a prop, fins i tot, d’encaixar-ne un altre. Tot i això, el Guíxols va apretar una mica l’accelerador els últims minuts, però més amb el cor que amb el cap. Denilson va disposar d’un parell d’opcions molt clares per desfer l’empat, però la primera va acabar a córner fregant la base del pal de la porteria de Blanquera, i l’altra, ja en el temps de descompte, la va rematar malament de cap quan estava sol a l’interior de l’àrea petita..

Per aquest encontre, Toni Sánchez va presentar un onze inicial amb dues variacions respecte del precedent, donant entrada a Callicó i Sandy en lloc de Denilson i Marçal; va recuperar Montero i Guillem, quedant fora el lesionat Eloy Gámez, Marçal, Michel i Aitor. La única bona notícia que va deixar el partit va ser la reaparació de Sergi Lanzas al minut 60, que va tornar a saltar a la gespa després d’una llarga lesió.

A.D. Guíxols: Bayona, Bilal(Diego Zayas, 60´), Castelló(Lanzas, 60´), Toumani, Umar, Riki, Amós Gasca, Pol Mitjà, Callicó(Denilson, 79´), Sanding(Omar,68´) i Brice.

C.E. Farners: Blanquera, Herrera(Crous,79´), Molinas, Riart, Viella(Álvarez,68´), Velis, Parcet, Santoro, Mahillo, Riki Solà(Alós,68´) i Carballal(Martínez,79´).

Gols: 1-0 (6´) Brice. 2-0 (79´) Álvarez.

Àrbitre: Caiceda Iglesias. T.G.: als locals Bilal, Castelló, Diego Zayas, Amós Gasca i Lanzas, i als visitants Molinas, Parcet i Riart.

Diumenge, a les 4 de la tarda, l´Ateneu juga al terreny d´un Llançà que és el penúltim classificat, així que a tots dos l´únic que els serveix son els 3 punts, el rival per enlairar-se i els de la nostra ciutat per mantenir un lideratge que es veu amenaçar pel seu principal competidor, un Bescanó que fa tres jornades el tenien a 6 punts i ara està a la meitat.