I després

El dilluns 25 de novembre trobada de municipis amb el President de l’ATM pel bus Sant Feliu de Guíxols – Santa Caterina

Aquest dilluns els alcaldes de les poblacions veïnes i la regidora de Transport de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Fina Cosp, es van reunir amb el president del Comitè Executiu de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM), Pere Saló.

Compartiu aquesta història

Tal i com avançàvem fa uns dies, les poblacions de Llagostera, Cassà de la Selva, Llambilles, Quart, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols van fer una petició formal al Consorci del Transport públic de l’Àrea de Girona, Autoritat Territorial de Mobilitat (ATM), la modificació d’alguns traçats de les actuals línies de transport regular per tal que fessin parada a l’Hospital Santa Caterina, ubicat al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt.

Aquest dilluns els alcaldes de les poblacions veïnes i la regidora de Transport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Fina Cosp, es van reunir amb el president del Comitè Executiu de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM), Pere Saló. La reunió es va produir a la seu de la Generalitat, els representants dels municipis van fer arribar la proposta per millorar el servei de bus entre els municipis i l’Hospital Santa Caterina. L’equip tècnic, que també van assistir a la reunió, es va comprometre a fer un estudi de les possibles solucions.

A la sortida de la reunió, els representants municipals, van valorar positivament i esperen que properament es pugui avançar en alguna mesura concreta per millorar la connexió i donar un millor servei als usuaris de la línia regular d’autobús.

El més llegit

I després