I després

CAMPANYA DE JOGUINES DE CREU ROJA

Compartiu aquesta història

Com cada any, Creu Roja Joventut de Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro, realitza un any més la campanya de joguines per als nens de les poblacions de la seva àrea d’influència (Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro).
Sota el lema “Cap infant fora de joc, ara jugues tu!” realitzaren aquesta campanya, plens d’il·lusió per poder fer somriure als nens, en aquestes dates assenyalades i amb tanta dificultat com travessem, per això demanen a tots els ciutadans que ara, i més que mai, l’ajut de tothom per poder fer realitat aquest compromís amb els nens.
Han col·locat 24 punts de recollida de joguines en les diferents poblacions a les quals donen cobertura en aquesta campanya:
Sant Feliu de Guíxols: Casal Tueda, Centre Cívic Salvador Espriu, Biblioteca Octavi Viader i Margarit, Hiper Vall (Don Dino), Museu de la Joguina, Creu Roja, Escola Cor de Maria/Sant Josep, Escola Baldiri Relxach, Col·legi L’Estació, Col·legi Gaziel i Escola Ardenya.
Santa Cristina d’Aro: Local de Joves, Punt d’Igualtat, Serveis Socials, Farmàcia i Escola Pedralta.
Castell – Platja d’Aro: Casa Lila, Oficina de Turisme, Biblioteca Municipal, Escola Vall d’Aro, Escola els Estanys, Escola els Fanals, Ajuntament i Punt informació juvenil.
A part d’aquests punts de recollida de joguines, la Penya Guixols Costa Brava col.labora un any més amb Creu Roja.
Es proper dia 8 de desembre a partir de les 10:00 h. i fins a les 14:00 h. s’instal.larà in macropunt de recollida de joguines a la carpa situada a la Rambla Vidal de Sant Feliu de Guíxols, on esperen que tothom s’acosti a dipositar una joguina, preferiblement nova o de segona mà que estigui en bon estat. Hi haurà jocs per als més petits i un taller de dibuix, on un patge enviat pels seus majestats els reis d’orient, recollirà els desitjos dels nens per fer-los arribar a ses majestats.

El més llegit

I després