I després

DIVERSES ACTIVITATS DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

A continuació us oferim informació de diverses activitats programades a Sant Feliu de Guíxols.
ACTE DEL GRUP OPINA’S
Aquest dimarts, 3 de desembre a les 20:30 h. el grup d’opinió Opina’s organitza una trobada, al Centre Cívic Vilartagues, on s’exposaran i es debatran diversos temes d’actualitat.
També avancen que pel divendres, 20 de desembre, organitzaran el darrer acte del 2013 del qual s’ampliarà la informació.
COMISSIÓ URBANÍSTICA I SOCIAL DEL PLA DE BARRIS
Aquest dimarts, 3 de desembre a les 20:30 h. a la Casa Albertí del c / Penitència,10, se celebrarà la reunió de la Comissió Urbanística i Social del Pla de Barris amb el següent ordre del dia:
1. Benvinguda i presentacions.
2. Pressupost del 2014.
3. Aparcaments al barri.
4. Inauguració clúster tecnològic.
5. Exposició fotogràfica de Josep Albertí a la Casa Albertí.
6. Cursos subvencionats pel SOC (Servei d’ Ocupació Català)
7. Precs i preguntes.
8. Cloenda
També. des del Pla de Barris, continuen amb el taller “Ensenya’ns que saps fer” i la popera sessió “Com fer el pessebre” la dirigirà l’ Albert Català, president de l’ Associació de Pessebres de Catalunya.
Serà aquest mateix dimarts 3 de desembre a les 16.00h a la Casa del mossèn al c/Sta. Bonaventura, 35, (Plaça Alabric) actual seu de l’ AAVV de Molí de vent. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom. Cal inscripció prèvia trucant a l’ Oficina de Pla de Barris 972327019 o pladebarris@guixols.cat
ACTIVITATS A LA BIBLIOTECA
*Curs d’informàtica bàsica per a gent gran. Del 3 al 17 de desembre cada dimarts, de 15’30h a 17h. A càrrec de la voluntària Lidya Troncoso.
*“Fun with Flupe”, anglès per a nens de 3 a 5 anys. Cada dimarts, de 17’15 a 18 h. Professora: Eva Pichot, de l’Escola Helen Doron.
Del dimarts 3 al divendres 20 de desembre
*Conversa en anglès. Cada dimarts i divendres, de 15’30h a 16’30h. A càrrec d’Anna Cortey.
ENCESA DELS LLUMS DE NADAL
Inauguració de l’exposició d’ornamentació nadalenca al Mercat Municipal Cobert i al Centre Cívic Vilartagues a càrrec dels alumnes de les escoles de primària i de les llars d’infants de la ciutat..
Aquest dijous, 5 de desembre, a la Plaça del Mercat.
A les 17:30 Encesa dels llums de Nadal.
Cantada de corals a càrrec d’alumnes de l’IES Sant Feliu Taller de maquillatge a càrrec de d’Esquitx amb la col·laboració de l’IES Sant Feliu.
A les 18:30 Xocolatada popular.
CONCURS D’APARADORS A SFG
L’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat el I Concurs d’Aparadors de Nadal, una activitat de dinamització comercial per potenciar els negocis.
Les inscripcions estan obertes fins el proper 12 de desembre, i només caldrà omplir el formulari que trobareu a a la web de SAE: www.sae.guixols.cat, a l’apartat de notícies, i fer-lo arribar presencialment a Guíxols Desenvolupament, carrer dels enamorats, 65-99, o via e-mail a industria@guixols.cat Per qualsevol dubte o aclariment truqueu al telèfon: 972.32.70.33.
INSCRIPCIONS PER EXPOSAR A LA CASA IRLA
La Casa Irla obre un període d’inscripcions per a totes aquelles persones que vulguin exposar les seves creacions artístiques a la Casa Irla durant l’any 2014.
Es poden inscriure aquells/es artistes que creïn peces d’art pròpies, ja siguin …de pintura, escultura, gravats, fotografia, o qualsevol altra modalitat artística que pugui ser exposada a la Casa Irla.
Les diferents propostes que s’inscriguin en aquest procés seran revisades i valorades per la Fundació Josep Irla i seleccionades o rebutjades en cada cas. El període de temps que romandrà l’exposició a la Casa Irla serà de dos mesos i s’iniciarà la temporada d’exposicions després de les festes nadalenques.
Podeu consultar les bases i condicions de les exposicions i apuntar-vos en aquesta pàgina web de la Casa Irla: https://sites.google.com/site/casairla/
Us podeu inscriure fins a finals de desembre omplint el formulari que teniu, o bé també trucant a la Casa Irla (972.11.74.39) o bé enviant un correu electrònic a: casa@irla.cat
CONCERTS ATZAVARA
Divendres, 6 de desembre a les 21:00 h.
1er Festival de l’Humor
Amb l’actuació de Carmona’s [València, Punk Grrrrls]
+ Bye Bye Pedro [Manresa, Punk Rock]
+ Violets [Barcelona, Punk-Rock]
CONCERTS A LA GOLETA
Divendres 6 de Desembre – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert d’ In*Digna (Rap en Català / Collbató) + Sílaba Profunda(Rap&Reggae / Barberà) + Mumu 334 Selectah (Reggae&Dancehall / Girona).
● Dissabte 7 de Desembre – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de Loco Live (Ramones Tribut / Blanes) + Violeth (Metal-Gòtic / Bcn)

El més llegit

I després