I després

LAPARCAMENT SOTERRAT DEL PASSEIG

Compartiu aquesta història

Com ja havíem avançat fa uns mesos, els dos partits que conformen l’equip de govern a Sant Feliu estan disposats a resoldre la qüestió de l’aparcament soterrat al passeig de Sant Feliu, tal i com consta en els seus programes electorals.
A falta de menys de dos anys per cloure la legislatura, anuncien que es posen a treballar per prendre una decisió definitiva i així ho anunciava el regidor de Projectes Urbanístics, Joan Vicente a la nostra emissora: “Hem fet un pas al qual estem obligats per llei però és un pas que és el de posar a concurs un estudi de viabilitat econòmica d’un aparcament al passeig. És un punt de partida que és lògic. La setmana passada es varen aprovar les bases per contractar un equip que ens faci aquest estudi.
Aquest és el tret de sortida d’un procés que durarà uns mesos, que segur que serà necessàriament debatut i esperem que doni com a resultat que un tema que per Sant Feliu és històric, que durant dècades ha estat tema de discussió i que no hem acabat de resoldre.
Es tracta de saber si a Sant Feliu li cal un aparcament soterrat i en el cas d’una resposta positiva, cal començar a posar fil a l’agulla.
Tal i com es va avançar en campanya electoral, s’estudia un aparcament soterrat que arrencaria des del Casino La Constància fins arribar a la zona de La Xaica i El Corsari i que s’estudiï també si ha d’anar cap a l’entrada de l’antic Club Nàutic i fins el quiosc dels Jardins Juli Garreta. Tot aquest espai és el que, d’entrada, es contempla per un aparcament d’unes 400 places.
No cal dir que fer un aparcament en el passeig, si s’acaba fent, és una actuació molt delicada i, per tant, s’ha de fer molt ben fet. A més a més cal tenir en compte que el passeig és un espai que té qüestions de trànsit, d’espais degradats, d’enllaç amb el port i amb el passeig de Rius i Calvet a resoldre i, per tant, el que es planteja és tant un projecte per un aparcament com una imatge de quin projecte pel passeig volem “.

El més llegit

I després