I després

CALENDARI POPULAR PER SANT FELIU

Compartiu aquesta història

La Marató de TV3 continua amb una destacada participació que implica a col·lectius de tots els àmbits. A Sant Feliu, com ja varem anunciar en una prèvia, des de la pàgina de Facebook anomenada “No ets de Sant Feliu si no…” (NEDSFSN) han tornat a tenir una iniciativa popular i original en benefici de La Marató que enguany recollirà donatius destinats a les malalties del cor.
Es tracta d’un calendari que té la particularitat que està il·lustrat amb fotografies de persones populars i altres que es donen a conèixer, realitzades en llocs emblemàtics de la ciutat realitzades per Carles Torrent. Els protagonistes són ganxons i ganxones voluntaris en posicions, divertides, picaresques i fins i tot sexis. També s’hi ha inserit publicitat, l’import de la qual s’afegeix a la donació.
Els espais són: Pedralta, Mas Falgueras, Sot dels Canyers, Plaça del Puig, Parc de les Eres, Rambla Vidal, Monestir, passeig, Sant Elm, barana de mar, El Salvament i la Ronda Nord.
Es ven al preu de 6 euros i el 80% de la recaptació s’enviarà al fons de La Marató i el 20% restant es destinarà als integrants de la foto més votada que es penja en el mur de NEDSFSN i que cediran l’import a entitats com Càritas, Vimar, Tramuntana, Els Àngels, etc.
Els calendaris que ja van camí de les 500 unitats adquirides es poden recollir la propera setmana (del 8 al 12 de desembre al local de la Plaça Alabric cantonada Dos de Maig o bé a la botiga Inquietud (Estrella) del carrer Verdaguer on encara es poden adquirir les darreres unitats.
La Marató de TV3 se celebrarà el dia 14 de desembre i, prèviament, el dissabte dia 13 el grup realitzarà activitats a Sant Feliu: A partir de les 11, a la Plaça del Mercat hi haurà una actuació infantil amb la Fada Iris amb xocolatada, ració que costarà 0,5 euros. També hi hauran tallers infantils a càrrec d’Esquitx on s’hi posaran guardioles. A partir de les 13 hores, se celebrarà una botifarrada popular per a unes 150 persones amb entrepà de botifarra i beguda per 3 euros, que comptarà amb l’actuació del grup Ciclón.
Per la nit festa a la Sala Las Vegas amb actuacions, sorteigs i lliurament de la donació de la foto guanyadora.
Encara s’està pendent d’una reunió amb l’Ajuntament i hi ha la possibilitat que hi hagi alguna incorporació més en el programa.
A hores d’ara hi ha repartides guardioles per 27 establiments de la ciutat on es poden dipositar donatius

El més llegit

I després