PROSPECCIONS GEOLÒGIQUES PER A L’APARCAMENT SOTERRAT
A mitjans de setmana diversos operaris varen fer diverses prospeccions geològiques per tal de definir el subsòl a l’aparcament dels Jardins Juli Garreta, on l’equip de govern hi planteja una de les potes d’un futur aparcament soterrat.
Segons l’alcalde, també es portaran a terme a la zona del Sector Calasans i, en ambdós casos, per disposar d’informació sobre el subsol per tal d’elaborar els estudis econòmics d’ambdós projectes.

500 PROSPECCIONS

 

BOLCA UN COTXE AL VILARTAGUES
Un conductor novell va bolcar el seu vehicle divendres a quarts de deu del matí girant la cantonada del carrer del Canigó amb el de Cassià Costal, al barri de Vilartagues, segons informava el El Punt Avui. La policia local va atribuir el sinistre a un possible excés de velocitat, que va fer que el conductor perdés el control del cotxe, topés contra un contenidor i bolqués per la inèrcia. L’asfalt era sec. La retirada del vehicle es va allargar més d’una hora, durant la qual el carrer va quedar tallat, tot i que com que és una via secundària no hi va haver afectacions greus en el trànsit. Pel que fa al conductor, tot i l’ensurt, va sortir-ne il·lès.

Cotxe bolcat a Sant

 

12.422 QUILOS AL GRAN RECAPTE A SFG
L’agrupació Càritas Sant Feliu -Vall d’Aro ha agraït a través del Setmanari Àncora “als supermercats, donants i voluntaris que el passat divendres i dissabte varen fer possible que el Gran Racapte d’Aliments, fos tot un èxit.  Es varen recollir 12.422 quilos d’aliments, gràcies a la generositat de nombroses persones de la població i foranies i també als més de 150 voluntaris que varen estar tots els dos dies treballant desinteressadament per a nosaltres. També volem agrair al personal dels diferents supermercats la seva amabilitat i col·laboració a l’hora de facilitar-nos la feina. Igualment a les persones que s’ocuparen del transport i del magatzem, que aquest any ens ha estat cedit temporalment per l’Ajuntament. Volem fer esment que tots aquests 12.422 quilos d’aliments queden a Sant Feliu per poder ser repartits a la població més necessitada la qual ens ve derivada majoritàriament pels Serveis Socials de l´Ajuntament. Moltíssimes gràcies a tots”.
A la quantitat apuntada s’hi ha d’afegir l’aportació que es farà aquest diumenge en el festival que durant tot aquest diumenge el Motogrup Pirates celebren (matí i tarda) al Teatre-Auditori Narcís Masferrer.

500 RECAPTE

 

PLE EXTRAORDINARI DE DIVENDRES
El ple de Sant Feliu va donar llum verd divendres  en una sessió extraordinària a la nova valoració econòmica dels llocs de treball municipals, document que s’havia retirat fa una setmana de l’ordre del dia de l’anterior sessió ordinària, informa El Punt Avui. Els grups del govern (CiU i PSC) i ERC hi van donar suport, mentre que Tots per Sant Feliu i ICV van optar per abstenir-se, fer que va posar en relleu la manca de consens amb la secció sindical de CCOO.
L’alcalde, Joan Alfons Albó, va defensar que la decisió de no externalitzar l’elaboració del nou repartiment de complements es va prendre fa temps –era un compromís de mandat– sense objeccions i, malgrat admetre que no hi havia plena unanimitat, va dir que el consens és “molt elevat”. Va obrir la porta a fer-hi ajustos en les setmanes que venen i va argumentar que la regidora de Personal, Pilar Giró, no havia assistit al ple perquè està de baixa.
Les crítiques de TSF es van centrar novament en la participació del regidor Juanjo García –marit d’una delegada d’UGT– en la negociació, cosa que l’edil va negar. Tot i això, la seva firma apareix en l’acta d’una comissió del 19 de novembre.

500 PLE EXTRA

 

ENCESA DE LLUMS DE NADAL
Tal i com es ve fent des de fa uns anys, divendres a la tarda, els nens de les escoles foren els autèntics protagonistes en l’acte simbòlic de l’encesa dels llums de Nadal a Sant Feliu, amb concentració i activitats al peu dels arbres assignats arreu de la ciutat als alumnes de les diverses escoles de la ciutat.

500 LLUMS

 

CANVI DE PROTAGONISTA AL CAFÈ AMB L’ARTISTA
L’Ajuntament informa que s’ha produït un canvi de darrera hora. L’activitat “El cafè amb l’artista” al qual no hi pot assistir l ‘actriu Emma Vilarasau i ho farà Oscar Molina, coprotagonista de l’obra (“Dies feliços”) Es manté horari i lloc:  Dissabte 6 de desembre a les 19h a la Taverna Cas Romaguer/Casa Irla. c/ Algavira, 65-69). Més informació a : www.guixols.cat/teatre

500 MOLINA

 

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE “1 COMERÇ 1 WEB”
El proper dijous 11 de desembre es farà al clúster tecnològic del SFG la presentació del projecte “1 comerç  1 web” per promoure l’ús del comerç electrònic i les xarxes socials entre el petit comerç de Sant Feliu de Guíxols.
Presentació oberta a tothom interessat en crear un negoci online i/o comerç electrònic a Internet.
Per mes informació podeu passar pel Clúster al C/Sant Adolf 18 o trucar per telèfon al 872 219045 en horari d’oficina .

500 CLUSTER

 

PLE PER DESCOBRIR EL CONTINGUT DE SET CAIXES
Dijous al vespre la renovada sala de conferències Abat Panyellas de la quarta planta del Monestir es va omplir per tal d’assistir a la presentació del llibre “Les set caixes”, acte organitzat per Josep Murlà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu i que va comptar amb la presència de l’autora, Dory Sontheimer.

500 7 CAIXES

 

CALENDARI D’ACTUACIÓNS DE L’ESCOLA DE MÚSICA
La direcció de l’Escola municipal de Música de Sant Feliu continua amb el seu desplegament d’activitats i per agrupar-les totes, la direcció ha distribuït als pares i als mitjans un calendari que recull totes les d’aquest mes de desembre i també fins el 5 de gener que podreu trobar en el següent arxiu: CALENDARI

500 ESCOLA MUSICA