I després

VAGA D’ESCOMBRIAIRES A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Ells treballadors de l’empresa de neteja CESPA de Sant Feliu de Guíxols realitzaran una vaga de 24 hores el proper dilluns, des de les 00:00 hores. En aquesta ocasió es tracta d’una convocatòria en l’àmbit de la demarcació de Girona convocada pel sindicat CCOO, que pot afectar als serveis de recollida d’escombraries i neteja viària que presta l’empresa concessionària a la ciutat.
Per aquest motiu, i per intentar mantenir la ciutat en les màximes condicions de salubritat pública, l’Ajuntament demana tots els ciutadans la següent col·laboració:
-No treure les escombraries al carrer el dia 9 de desembre fins a les 21 hores.
-Si veieu que el vostre contenidor habitual està ple, convé que espereu al dia 10 de desembre per llençar les escombraries o bé apropeu-vos al contenidor més pròxim que estigui buit.
-Els establiments adherits a la recollida comercial, convé que no traieu al carrer el dia 8 de desembre a la nit les fraccions següents: orgànica,envasos, vidre i pòrex. Aquestes fraccions es podran treure el dia 9 de desembre a la nit, conjuntament amb la fracció paper-cartró.
Tot i que ens arriba que la plantilla de Sant Feliu realitzarà aquesta vaga, també ens informen que altres, com la de Palamós o bé Platja d’Aro, no faran aquest seguiment.
També fonts sindicals ens han informat que tot i que en l’enunciat el sindicat apunta que es realitza “en defensa de la negociació del conveni col·lectiu”, en realitat és una acció de suport als treballadors de l’empresa Ruz (del mateix ram que té la concessió en un bon grapat de poblacions de la demarcació) que es troben en vaga indefinida per les condicions de treball que cataloguen pràcticament d’esclavatge imposades per la seva empresa.

El més llegit

I després