BUTRÓN BERRIA, MILLOR TAPA 2014

El Restaurant Butron Berria de Sant Feliu amb la tapa “ Trifàssic Butron Berria” ha estat escollida pel jurat com la millor “Ganxotapa Primavera 2014”, un concurs emmarcat dins d’aquesta campanya que va comptar amb la participació de 41 establiments de la ciutat que varen aportar imaginació i originalitat, a més de qualitat.
Tot i que la campanya s’ha estirat una setmana més per poder tastar les tapes premiades, ha comprès el període oficial que va des del 12 d’abril al 25 de maig i els establiments han ofert un preu tancat (2’50€) que incloïa una tapa+beguda.
Cal destacar també la bona acollida que ha tingut en l’àmbit de les xarxes socials amb més de 220 fotografies/votacions participants al concurs. Com a novetat d’aquest any, ha estat un jurat anònim qui ha escollit la millor Ganxotapa Primavera 2014; i la votació del públic ha escollit la “Ganxotapa més popular”.
A més del seu preu econòmic, unes tapes diferents i molt treballades, han ofert la possibilitat de fer la ruta amb família o amics. El bon ambient amb què se’ls rep als restaurants i la possibilitat de guanyar diferents premis han estat els ingredients de la recepta de l’èxit de la ruta, la qual es consolida més en cada edició.
Altres tapes premiades:
El Restaurant la Proa amb “Bistec rus de tonyina amb ou ferrat de guatlla” ha quedat en 2a posició.
El Restaurant Can Salvi amb “Pebrots del piquillo farcits de marisc en tinta de calamar” en 3a posició.
El Restaurant Marabú amb “Ravioli de carbassó farcit d’ajo arriero” en 4a posició.
La Marquesina amb “Miniburguer de roque” en 5a posició.
El Restaurant Nou Casino la Constància amb “Pa de gamba amb guacamole casolà i gamba arrebossada a l’estil Casino” escollida pels usuaris com la més popular.
I el premi a la millor fotografia ha estat per a Sonia Camps i la seva imatge de la tapa de la Taverna de Can Quim.
Podeu veure totes les fotografies clicant en el següent link: http://www.guixols.cat/noticies/365-notes-de-turisme-i-promoci/6206-guanyadors-ganxotapes-primavera-2014.html

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació