NOTA D’ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA
Gràcies pels 1.889 vots a SantFeliu de Guíxols #GuanyaCatalunya. La coalició Esquerra Republicana – NECat – Catalunya Sí guanya a Catalunya a Sant Feliu de Guíxols i al BaixEmpordà les eleccions al Parlament Europeu i obté dos eurodiputats.
L’avui elegit eurodiputat, Josep-Maria Terricabras, ha manifestat que ‘és un moment de gran responsabilitat’. Terricabras ha celebrat que ‘s’ha obtingut una bona participació i per primera vegada en unes europees ens posem per davant de la mitjana de l’Estat’. Ha afegit, però, que ‘encara no en tenim prou. Hem de passar del 50% el 9-N’.
Per la seva banda, el president d’ Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha afirmat que ‘avui, vigília del 9-N, hem fet una passa més en el camí cap a la llibertat, avui estem una mica més esperançats del que estàvem i sentim el pes de la responsabilitat que ens han donat els ciutadans i que assumim amb tota la humilitat’. Ha afegit que ‘posem aquests resultats al servei del país, la consulta del 9-N, de la recuperació econòmica i la justícia social, i de l’estabilitat institucional del nostre país, imprescindible perquè el 9-N surti bé’.
Des d’ERC Guíxols volem agrair als votants la seva confiança, i per la millora de resultats de les forces que donen suport a la consulta del 9 de novembre. Posarem aquests resultats al servei del país, de la consulta, de la recuperació econòmica i la justícia social, i de l’estabilitat institucional del nostre país.

ERC WEB

2 NOTES DE LA CASA IRLA
-Dissabte, 31 DE MAIG a les 22.30, concert del cantautor Altisent. Es tracta de l’alter ego de Lluís Torné Altisent, osteòpata de professió que va estrenar-se com a cantautor presentant el seu disc «Ales de pal» al Tradicionàrius de Barcelona amb èxit de públic i premsa. Produït per Refree, «Ales de pal» desgrana cançons pròpies amb un aire clàssic però tractats de manera atrevida en els arranjaments. És aquesta barreja el que les fa singulars.
-D’altra banda, en una altra nota s’informa que aquest diumenge, 1 de juny a les 12:00 h. a la Casa Irla, es convida a tothom al vermut d’inauguració de la nova etapa de la taverna  Cas Romagué, que s’ha adjudicat a Sisco Cruz i Lolita Colls, acte que comptarà amb l’actuació del duet format per Cristina Collado i  Xevi Vallès que oferiran un concert basat en música soul, pop-rock i música negra.

COLLAGE WEB

NOTA DE L’ANC
A Guíxols també guanya el vot a favor de la consulta. L’Assemblea Nacional Catalana va fer una crida a la participació de les eleccions europees d’aquest passat 25M (que ha augmentat un +10,5% respecte el 2009). A més, a la majoria de municipis catalans el vot a ERC, CiU i ICV-EUiA, favorables al dret a decidir i a la consulta del 9N, supera el 60% i en una bona part, el 80% i, a la nostra ciutat ha estat del 61%. Amb aquests resultats electorals hem demostrat que #Estempreparats per votar el 9N i per esdevenir el proper Estat d’Europa.
A Guíxols, l’ANC després de tenir Joan B Culla dissabte a la Casa Irla, organitzem aquest proper divendres 30 de maig a les 19:30h el cicle de conferències “El país que volem”, amb la presència del periodista valencià i director de VilaWeb Vicent Partal, que ens parlarà del seu últim llibre “A un pam de la Independència: com hi arribarem i com la viurem”. Durant aquest acte, de 19 a 21 hores, a la mateixa Casa Irla, hi haurà una taula de recollida de “Signa un vot per la Independència”.
Finalment, volem recordar que la tercera “Passejada en bicicleta per la Independència” tindrà lloc el diumenge 8 de juny a les 10h a l’inici del carril bici (Tinglado). Les inscripcions són gratuïtes i les podeu fer al correu electrònic passejadesbici@gmail.com o per whatsapp al 605617980 (Vicenç).

ANC WEB