I després

Busquen a la CB una noia de 14 anys

Compartiu aquesta història

La policia alemanya, a través d’Interpol, està intentant localitzar una adolescent, Josephine Marie Peritz, de 14 anys, i el seu oncle Gerrit Haager (de 47 anys), que estan en parador desconegut des de divendres passat quan, segons tots els indicis, la parella va decidir fugir davant la insistència dels pares d’ella perquè els revelés la identitat de l’adult, que va resultar ser l’oncle, amb qui mantenia relacions des dels 12 anys.
Segons informa el diari El Punt Avui, els pares de la menor, que resideixen a 15 quilòmetres de Berlín, creuen que és molt probable que hagin anat a algun punt de la Costa Brava, perquè és una zona que coneixen perquè hi havien estat de vacances. A més, la noia es va emportar el banyador i roba d’estiu, com si comptés anar a la platja.
Els pares, que demanen ajut per intentar localitzar la noia i el seu oncle, que és arquitecte, han facilitat les dades del vehicle amb què es mouen. Es tracta d’un Volkswagen T5 Caravelle que arrossega una caravana. La matrícula del vehicle és BAH-1344 i la matrícula del remolc és B-SE-5429. La família ha difós les dades del vehicle i les fotografies dels dos desapareguts per si alguna persona els veu i pot alertar la policia.
Els pares de la nena sabien que ella mantenia una relació secreta amb una home adult des de feia uns dos anys i li havien donat una ultimàtum perquè els digués qui era l’home. El termini per a la revelació s’exhauria divendres, dia en què van optar per marxar.

El més llegit

I després