I després

Campanya gastronòmica del Bacallà i el Peixopalo

Compartiu aquesta història

Del 14 al 29 de març tindrà lloc la cuina del Bacallà i el Peixopalo. Dos ingredients tradicionals durant el període de la Quaresma a les taules ganxones, i reinterpretat pels restaurants de Sant Feliu de Guíxols, que hi participen oferint un menú complet o plats dins la carta.

Els establiments participants en aquesta edició són:

ÀNCORA GASTRO-SNACK, BAHIA, BARCAROLA-REST. LAS DUNAS, BUTRON BERRIA, CA L’ISERN, CAN CARRETER, CAN NADEU, CAN NOGUERA, CAN SALVI, CASA BUXÓ, CASA ELISA, CASINO GUIXOLENC, CAU DEL PESCADOR, EL DEL MIG, EL GALLO, LA CARBONERA, LA CAVA, LA CLOVA, LA GAVIOTA BAR TAVERNA, LA LOCANDA DI NONNA FLO, LA MARQUESINA, LA PANSA, LA PROA, LA TAVERNA DEL MAR, L’INFERN, MARABÚ, NOU CASINO LA CONSTÀNCIA, SA MARINADA, SQR CAFÈ, TAVERNA DEL MERCAT, VORAMAR.

A causa de la previsió de pluja, l’Ajuntament de Sant Feliu posposa la presentació que era prevista pel dissabte 14 de març a les 11.30h del matí. Anirem informant quant tinguem més dades de la presentació de la campanya gastronòmica del Bacallà i el Peixopalo, on els restaurants oferiran tasts de les seves creacions a preus populars.

Descarregueu aquest pdf per consultar els menús i per més informació

El més llegit

I després