I després

BUSOS PEL SALÓ DE FORMACIÓ, OCUPACIÓ I EMPRESA

Compartiu aquesta història

Des del Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols es tramet informació sobre el IV Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa que, organitzat pel Consell Comarcal del Baix Empordà, se celebrarà al Museu del Suro, La Bòbila de Palafrugell els dies 3 i 4 de març amb entrada gratuïta.
Cal doncs anotar aquests dies a l’agenda ja que es tracta d’un espai de trobada entre persones treballadores en actiu i en situació d’atur, estudiants, persones emprenedores i empresaris/es.
L’objectiu del Saló és dinamitzar i donar una sortida adequada a les necessitats de cobertura de llocs de treball; aprofundir en el reciclatge i adaptació professional, i agilitzar i optimitzar el contacte entre empresariat, persones candidates i institucions.
Hi haurà espais d’exposició gratuïts perquè les empreses exposin els seus serveis, espais d’assessorament i orientació, espais per posar en contacte empresariat i possibles candidats per cobrir llocs de treball, tallers, experiències i conferències simultànies en diferents espais.
Les dues dates del saló, dijous 3 i divendres 4 de març, hi haurà un servei gratuït d’autobusos d’anada i tornada a Palafrugell amb sortida de Sant Feliu a les 9 del matí i tornada a les 13:30 des del saló o bé a les 13: 50 des de l’estació de SARFA a Palafrugell.
Les persones interessades cal que reservin plaça al club de la feina o bé a les oficines de treball.

El més llegit

I després