I després

BULLIT TORNA AMB MÀXIM TRIVIÑOS COM A BAIXISTA

Compartiu aquesta història

El grup ganxó Bullit torna als escenaris, segons va anunciar el passat 9 de febrer la seva discogràfica, BCore a través d’un comunicat que publicava Xavier Castillón en el diari El Punt Avui.
La banda va quedar aturada l’any 2015 malgrat que tenien el seu nou treball anomenat Sparks llest per fer la presentació i la promoció, però la sobtada malaltia i mort del seu baixista, Ferran Bonet, va paralitzar el projecte compartit amb Xavi Calvet, Enric Pla i Carles Paz.
A pesar d’aquesta trista circumstància i de la consegüent falta de promoció, Sparks es va situar entre els millors discos en moltes llistes de balanç del 2015. La revista Rockzone, per exemple, va situat el disc en el número 3 del seu rànquing estatal.
La banda es torna a refer incorporant a un vell amic i col·laborador, Màxim Triviños, també baixista dels No More Lies.
Els Bullit començaran la gira de Sparks a la sala TZVR de Sant Feliu de Guíxols, el dia 11 de març, compartint cartell amb Bad Mongos i Benzine. El 22 d’abril, actuaran a la sala Magazine de València, amb Balloon Flights; el 30 d’abril, al Sidecar de Barcelona, amb Anchord, i el 5 de maig al Siroco de Madrid, amb Ulises Lima. Aquestes són, de moment, les primeres dates confirmades de la gira de retorn de Bullitt, que va gravar el seu quart disc el novembre del 2014 als Ultramarinos Costa Brava de Sant Feliu, amb Santi Garcia.

 

El més llegit

I després