I després

SANT FELIU, CIUTAT DE CONVENCIONS I ESDEVENIMENTS

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols presenta el nou catàleg Espais que inclou els diferents espais congressuals, singulars i amb encant de la ciutat, ideals per dur-hi a terme esdeveniments únics, exclusius i diferenciats.
Destaquen les sales congressuals del Monestir, el Teatre, els Safareigs del Puig, la Casa Irla, les places i jardins del a ciutat, l’Ermita de Sant Elm, les cales i platges, el Salvament, etc.
Són localitzacions per l’esdeveniment corporatiu o social, de petit i mitjà format: un esdeveniment únic en un entorn únic. Es considera que la singularitat d’aquests espais ofereix la possibilitat de crear una àmplia tipologia d’esdeveniments: convencions, seminaris, congressos, reunions de treball de treball, jornades, presentacions, rodatges, cocktails, esdeveniments socials, activitats de teambuilding, famtrip, blogtrip, presstrip, fires, festivals, exposicions, cursos o workshopsper a col·lectius mitjans i petits, per a més clàssics i més moderns,per a originals i creatius.
A més a més, el catàleg inclou un apartat amb experiències, els allotjaments, restaurants i càterings especialitzats, les empreses d’activitats i les empreses d’organització d’esdeveniments.
S’ha fet una versió impresa i una versió digital del catàleg, per tal de fer una àmplia promoció i difusió tant online com offline.
Segons el regidor de Turisme, Salvador Calabuig, el nou catàleg Espais és més que una guia. Vol ser el punt de partida per recuperar la tradició de congressos, reunions i esdeveniments que havia tingut Sant Feliu de Guíxols anys enrere. Als anys 80 es van signar acords i convenis amb entitats rellevants del país, com per exemple la Universitat Autònoma de Barcelona, que feia tots els seus congressos i reunions i esdeveniments a la nostra ciutat. L’experiència va ser molt bona perquè Sant Feliu de Guíxols és una ciutat mitjana, atractiva i amb una àmplia i rica oferta d’activitats i equipaments per a congressistes. En els propers anys, l’oferta millorarà amb la incorporació d’almenys tres hotels nous de qualitat, que poden donar servei a aquestes activitats.

El més llegit

I després