I després

BUENAFUENTE PRESENTA EL SINGLOT FESTIVAL DE SFG

Compartiu aquesta història

Andreu Buenafuente amb El Terrat i The Project han presentat el migdia d’aquest divendres, a la sala Club del Barts de Barcelona el cartell de la segona edició del Singlot Festival que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de juliol a Sant Feliu de Guíxols en el marc del Festival Porta Ferrada 2016.
Per segon any consecutiu el Singlot envairà de comèdia la ciutat durant tres dies amb espectacles i propostes de comèdia, jornades acadèmiques i també professionals amb els principals creadors, productors, distribuïdors i exhibidors a nivell nacional. Una proposta que està encapçalada per Goyo Jiménez amb l’espectacle “By the way” i en la que també hi serà present el muntatge de “El Rey” de Teatro del Barrio amb Sanjuan, Bermejo i Toledo, “Mal Martínez” de Marc Martínez, Fermí Fernández amb “El sommelier, el “Nanocabaret” d’Yllana, “Be god is” de l’Espai Dual i una màster class impartida per Andrés Lima.
La sala Club del Barts ha estat l’espai escollit per presentar aquest nou cartell de Singlot, que ha comptat amb la presència de l’alcalde, Carles Motas, els regidors Josep Saballs, Josep M. Muñoz i del director artístic del Festival, Albert Mallol.
Motas ha agraït la col·laboració dels mitjans i ha celebrat que durant les tres jornades al juliol.
El cartell és obra de l’il·lustrador Mikel Urmeneta, creador i fundador de Kukuxumusu que actualment està al capdavant de Katuki Saguyaki amb un treball que segueix de l’anterior, creat per Javier Jaén i que ja és marca de la casa.
El Singlot és una proposta artística que va néixer el 2015 i que ha estat ideada pel seu director, Andreu Buenafuente, que declarava als mitjans: “Per fer la segona edició abans s’havia de fer la primera i era arriscat”. Un festival de comèdia que es pren la comèdia seriosament amb l’objectiu d’unir als professionals de la comèdia i les arts escèniques com mai abans s’havia vist.
L’edició d’enguany presenta un programa que vol viatjar per diferents gèneres i permet donar un pas més enllà en la programació d’entreteniment dins del Festival de la Porta Ferrada.
En aquesta segona entrega es presenta la primera producció Singlot, fruit de les jornades professionals de la primera: “Mal Martinez” humor i hòsties, un espectacle en el qual segons el mateix Marc Martínez “Quiero salir al escenario y petarlo”.
En resum SINGLOT és una trobada de tres dies que reunirà l’humor i la comèdia per gaudir-ne i sobretot per reflexionar-ne a l’aire lliure, en ocasions, i en d’altres en espais emblemàtics de la ciutat ara l’Espai Thyssen i la sala Las Vegas, entre d’altres.

Cartell Singlot Festival 2016 DEF

 

El més llegit

I després